UFC

Jorge Masvidal otkrio tri najveće Colbyjeve slabosti, jedna od njih je kokain

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Jorge Masvidal)
Radi li se o pukoj provokaciji ili je Masvidal kao njegov bivši cimer dobro upućen, teško je reći

Osam dana dijeli nas od jednog od najiščekivanijih mečeva koje UFC trenutno može ponuditi. Bivši prijatelji i cimeri, a sada veliki neprijatelji, obračunat će se 05. ožujka u ''main eventu'' UFC 272 priredbe.

Naravno, radi se o Colbyju Covingtonu i Jorgeu Masvidalu. Ponajbolji velteraši svijeta dugo se ne podnose, a priliku za poravnati račune, dobit će idućeg vikenda, u noći sa subote na nedjelju.

Sve otkako je ugovoren ovaj meč, puno je javnih prozivki i međusobnih optužbi na toj relaciji. Jedan drugog dobro poznaju i ne suzdržavaju se iznositi privatne stvari. Colby Covington tako je u razgovoru s Kevinom Ioleom s Yahooa optužio Masvidala za nasilje nad ženama, a usput se dotaknuo i Jona Jonesa.

''Radi se o uobičajenoj stvari za njih dvojicu. Govorimo o dva ološa, dvojici kriminalac. Tko bi se zapravo i htio s njima družiti? Oni varaju i tuku svoje žene. Bave se i utajom poreza. Ništa ne čine prema zakona. Ja vjerujem u zakon i red. Naravno da više nisam dobar s tim tipovima. Oni su ološ.'', poprilično oštar bio je ''Chaos''.

Međutim, Jorge Masvidal putem svog YouTube kanala odgovarao je na pitanja fanova, a naročito zanimljiv odgovor dao je u vezi Colbyjevih najvećih slabosti. Tri stvari naveo je ''Gamebred''.

''Njegove glavne slabosti su kokain i kockanje. Treća bi bila udarci u tijelo. On ne podnosi udarce u tijelo. Trebao bih mu zadati jedan ili dva.'', rekao je Masvidal.

U nastavku svog videa, Jorge je detaljnije objasnio kako se Colby loše nosi s udarcima koji ga pogađaju u trup. Naravno da Masvidal to planira iskoristiti, no nešto će se pitati i Covingtona.

U svakom slučaju, čeka nas izuzetno zanimljivih tjedan dana. Covington i Masvidal dobit će veliku medijsku pažnju narednih tjedan dana, a nema sumnje kako ćemo gledati seriju zanimljivih optužbi, ali i neukusnih uvreda.

Linker
03. svibanj 2024 23:02