UFC

(VIDEO) Covington i Masvidal sukobili se tokom intervjua: ‘Jedva čekam razbiti te umjetne zube‘

Colby Covington i Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Espn)
ESPN je uspio napraviti zajednički intervju s dvojicom velikih rivala

Iako nas večeras čeka UFC-ova priredba koju predvode Islam Makhachev i Bobby Green, a Jorge Masvidal i Colby Covington nastupaju tek za tjedan dana, mediji već dobrano posvećuju pažnju upravo potonjem dvojcu.

Ne trebaju čuditi takvi potezi s obzirom da se radi o borbi koju svi željno iščekujemo, dok Green protiv Makhacheva ipak ulazi kao veliki autsajder. Svjesni su toga i na ESPN gdje je Stephen A. Smith istovremeno ugostio Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala na intervjuu.

Naravno da svađa i teške riječi nisu mogle izostati, no upravo tome su se i nadali na ESPN-u. Jorge Masvidal bio je prvi na redu za objasniti razloge animoziteta koji vlada između njih dvojice te je bio vrlo oštar i direktan.

''Sve je započelo kad ovaj govnar nije platio 12.500 dolara mom treneru koji ga trenira cijelu njegovu je**nu karijeru. Onda kad je napokon imao priliku da vrati novac, nije to napravio. Ja sam isplatio trenera iz svog džepa i od tog trenutka znao sam da ću ga (Colbyja) jednog dana razj**ti. Pogledajte ga kako se smije, ne može zadržati ozbiljnu facu jer svi iz American Top Teama znaju da je zato izbačen. Uskoro će ga izbaciti i iz dvorane u koju je prešao, zato što ne plaća svoje račune i guši se u dugovima zbog pozajmica koje je uzimao od tipova iz južne Floride, zbog ovisnosti o pokeru. Ti znaš što će ti se dogoditi ako ne vratiš taj novac. Nastavi se smijati mala kujice. Jedva čekam razbiti te umjetne zube. On nema ništa za reći jer je bankrotirana kuja.'', bilo je Masvidalovo izlaganje, a zatim je došao red na Colbyja.

''To su lažne vijesti Stephen, lažne vijesti. Sve što Jorge kaže je laž. Ne vjerujte svemu što govori, on samo priča, a djela izostaju. Možeš pitati njegovog vlasnika Dana Lamberta, on zapravo zna koliko sam zaradio. Te noći kad sam dobio ček, isplatili su mi pola od obećanog. Komisija je rekla da sam zaradio dvostruko više od rečenog, a zaradio sam upola manje.'', rekao je Colby.

Covington je očito htio objasniti zašto nije isplatio Masvidalovog trenera nakon jedne od svojih borbi, a razlog tome leži u činjenici da je njegov honorar bio duplo manji od obećanog. Tko priča istinu u cijeloj priči, teško je sa stopostotnom sigurnošći utvrditi. Međutim, uzmemo li u obzir kako je Colby Covington čovjek s bezbroj ''lica'' i podvojenih ličnosti te osoba koja je odlučila preći sve granice samo kako bi se bolje prodavali njegovi mečevi, teško je zauzeti njegovu stranu u cijeloj ovoj priči. Inače, ovo je samo dio intervjua u kojem su oba borca gostovala, a kompletna snimka u javnost će biti puštena u utorak. Informacije govore kako je bilo pregršt tenzija i to svakako nećemo propustiti.

Linker
06. svibanj 2024 23:50