UFC

Justin Gaethje prozvao Michela Bispinga neprofesionalnim zbog sinoćnjih komentara na Usmanovu borbu

Michael Bisping
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Dotaknuo se i legendarnog Brucea Buffera i čudnog načina na koji je sinoć pročitao pobjednika borbe između njega i Fizieva

Leon Edwards je sinoć po prvi puta obranio titulu u velikoj trilogiji protiv Kamarua Usmana. Nakon što mu je u osmom mjesecu uzeo pojas teško ga nokautiravši u posljednjoj minuti borbe, jučer je potvrdio da je s razlogom prvak te je sinoć pošteno obranio svoju titulu.

Jedna stvar koja se mogla čuti tijekom prijenosa jesu svakako Bispingovi komentari koji su, prema mnogima, bili previše pristrani za Edwardsa. Zamjerio je to Justin Gaethje bivšem prvaku i današnjem komentatoru, a posebno ga je to smetalo jer mu je Usman timski kolega.

‘‘Mislim da je Usman pobijedio tu borbu. Ali ja sam vjerojatno jednako pristran kao i suci. Ali, sigurno nisam pristran kao Michael Bisping koji nije trebao biti ni blizu mikrofona dok se ta borba odvijala. To nije nešto što samo ja mislim, jednostavno je bilo neprofesionalno‘‘, rekao je Gaethje kasnije na press konferenciji.

Dotaknuo se i načina na koji je Bruce Buffer čitao pobjednika borbe između njega i Fizieva:

‘‘Način na koji je se govorio je bio vrlo čudan. Prvo je rekao 29-28 Gaethje, a onda je rekao 29-28 bez da je rekao ime nakon toga. Tada sam si pomislio koji ku**c se događa? Onda sam čuo 28-28. Znao sam da sam pobijedio u toj borbi. Ne bih napravio taj salto da nisam 99 posto siguran da sam pobijedio‘‘, rekao je.

Justin Gaethje je sinoć došao do velike pobjede, a nakon tri runde teškog rata je sudačkom odlukom slavio protiv Rafaela Fizieva. Što se tiče njegove izjave o pristranom komentiranju, nije to prvi puta da se UFC-ovi komentatori prozivaju upravo zbog toga. Nažalost, takvih stvari će uvijek biti.

Linker
21. travanj 2024 15:54