UFC

Kattar vjeruje da Volkanovski ima šanse protiv Islama: ‘On je ‘P4P‘ broj jedan i može dobiti billo koga‘

Calvin Kattar

 Screenshot (youtube, Showtime Sports)
Ponajbolji UFC-ov borac perolake kategorije navijat će za kolegu iz svoje težinske kategorije

Alexander Volkanovski protiv Islama Makhacheva. Iako trenutno taj meč nije službeno ugovoren, svima je jasno da će to biti sljedeća borba za titulu prvaka UFC-ove lake kategorije.

Dagestanac je prema prvim poznatim koeficijentima veliki favorit u očima bookmakera. oko 1,30 iznosi koeficijent na njegovu pobjedu, dok je preko 3,50 koeficijent na pobjedu Volkanovskog, unatoč činjenici da je Volkanovski prvoplasirani borac na ‘‘P4P‘‘ ljestvici.

Ako će netko vjerovati u Volkanovskog osim njegovog tima i bliskih mu osoba, onda su to definitivno ostali borci perolake kategorije. Mnogi od njih imali su prilike uvjeriti se koliko je zapravo dobar Alexander Volkanovski. Calvin Kattar nije se imao prilike boriti s Volkanovskim, barem zasad ne, ali svjedočio je kako Volkanovski triput pobjeđuje jednog Maxa Hollowayja koji je brutalno prebio Kattara. Calvin je gostujući u MMA Houru dao svoj osvrt na nadolazeći meč Volkanovskog i Makhacheva.

‘‘Poštovanje za prvaka (Volkanovskog). Cijenim ono što radi. Nema mržnje prema tom tipu. Tako se prvaci trebaju ponašati - trebaju imati želju natjecati se, testirati se i postati velikanima. Navijam za njega u tom meču protiv Islama, ali očito je da ga čeka težak posao.‘‘, započeo je Kattar, a potom je dodao.

‘‘Makhachev je zvijer. Ali Volkanovski je ‘P4P‘ broj jedan na svijetu, a takvi imaju šanse protiv bilo koga. On doslovno ima šanse protiv bilo kojeg borca. Navijat ću za prvaka perolake, jer to je moja kategorija. Ne želim širiti mržnju. Cijenim ga, navijam za njega i nadam se da će odraditi svoj posao.‘‘, rekao je Kattar onako kako bismo voljeli puno više boraca čuti da pričaju.

Calvina ovog vikenda čeka peti uzastopni nastup u glavnoj borbi večeri. Arnold Allen bit će njegov protivnik, a pobjednik tog meča približit će se samom vrhu kategorije. Kattar i Allen nisu borci koje ćete ovog tjedna čuti kako se rasipaju prozivkama i ‘‘trash talkom‘‘. Ali onog trenutka kad se nađu u kavez, pružit će vam meč za pamćenje. Stoga ne propustite njihov obračun.

Linker
25. travanj 2024 09:00