UFC

Khabib ne razumije uparivanje Hollowayja i Gaethjea: ‘Po meni to nema nikakvog smisla, Justina su trebali dati Islamu‘

Khabib Nurmagomedov

 Russian Look Ltd./Alamy/Alamy/Profimedia
Možda je ovo što Khabib govori najbolje sa sportske strane, no UFC je za svoj 300. event trebao nešto što nadilazi granice samog sporta

Borba između Justina Gaethjea i Maxa Hollowayja jest ona koja svakako obećava, a vjerujemo da brojni fanovi jedva čekaju UFC 300 da se njih dvojica konačno susretnu u kavezu. Gotovo je nemoguće zamisliti borbu u kojoj je jedan od aktera bilo koji od ova dva borca, a da ta borba ne bude jako atraktivna.

BMF pojas bit će ulog, no to nikako ne sjeda bivšem UFC-ovom prvaku, Khabibu Nurmagomedovu. Khabib smatra da je ugovaranjem ove borbe izvisio jedino Makhachev, te je rekao kako nikako ne može shvatiti ovaj potez UFC-a.

‘‘Svo poštovanje Maxu Hollowayju, ali ne znam, ne razumijem zašto je UFC organizirao ovu borbu. Justin Gaethje protiv Maxa Hollowayja, to nema nikakvog smisla. To je moje mišljenje. Po meni, Max se trebao boriti protiv Topurije, možda u desetom mjesecu. Gaethje se trebao boriti protiv Islama u petom ili šestom mjesecu. Tsarukyan i Oliveira se bore u četvrtom. Pobjednik tog meča treba ići na pobjednika između Islama i Gaethjea‘‘, rekao je Khabib za MMA Junkie.

‘‘Protiv koga će se sada Topuria boriti? Možda protiv Evloeva, to je najbolja opcija. Ne znam hoće li mu Dana White dati ‘title shot‘. Po meni je to zaslužio. Ne znam. Nema smisla što Gaethjea nisu dali Islamu‘‘, pojasnio je.

Možda je ovo što Khabib govori najbolje sa sportske strane, no UFC je za svoj 300. event trebao nešto što nadilazi granice samog sporta. Borba će zasigurno biti uzbudljiva, a nadamo se spomenutim uparivanjima nakon što se ona i odigra.

Linker
20. travanj 2024 15:08