UFC

Khamzat otkrio da mu se javljala djevojka Paula Coste: ‘Sve je izbrisala, a ja sam joj poslao nešto smiješno‘

Khamzat Chimaev 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Tamara Alves je molila Khamzata da stvari ne shvaća ozbiljno, te da sve rade kako bi zaradili novac

Paulo Costa trebao je biti čovjek koji će Khamzatu Chimaevu ući u kavez, no zbog teške infekcije lakta, UFC-ovi liječnici mu ipak nisu dopustili nastup. Uskočio je Kamaru Usman tako da je borba spašena, no to ne znači da je Khamzat u potpunosti zaboravio na Paula Costu.

Ovih su se dana pojavljivale razne fotografije razgovora između Chimaeva i Tamare Alves, inače djevojke Paula Coste koja mu je ujedno menadžerica i PR, tako da su jučer Khamzata pitali što se to dogodilo među njima:

‘‘Ona je prva pisala meni, a onda je sve i izbrisala. Napisala mi je ‘molim te Khamzate, nemoj ovo shvaćati ozbiljno. On samo želi zaraditi novac‘. Nakon toga je sve izbrisala. Ja sam joj onda poslao smiješnu sliku, čisto iz zabave‘‘, objasnio je Chimaev jučer na press konferenciji.

‘‘Ja nemam ništa protiv njegove supruge. Ona je meni napisala kako tu nema ništa osobno i da pokušavaju zaraditi novac, ali ja sam joj poslao fotografiju i napisao da to nije način na koji se novac zarađuje, te da on mora biti muško. Šale, šale, ‘trash talk‘, ali mora biti granica. Ne prelazi ju. Sada je izgubio svoju šansu i ostao bez novca, iako kada trebate na operaciju, nije dobro. Više bi ga boljelo da je ušao u kavez sa mnom‘‘, dodao je.

Ukoliko Chimaev večeras pobijedi, gotovo je sigurno da ga nećemo gledati protiv Paula Coste u nekoj bližoj budućnosti. Pobjednik između njega i Usmana napada titulu, dok Costa trenutno titulu ne može ni spominjati.

Linker
30. travanj 2024 03:54