UFC

Što će biti s Du Plessisom ukoliko pobjednik između Usmana i Chimaeva napadne pojas? Dana ponudio odgovor

Dricus Du Plessis

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Bez obzira na finiš nad Whittakerom, izgleda da Dricus titulu neće napasti u nekoj skorijoj budućnosti

Sati nas dijele od velikog UFC-ovog spektakla u Abu Dhabiju, a naslovna i sunaslovna borba su ipak u najvećem središtu pozornosti. Dosta se govori o meču između Chimaeva i Usmana te činjenici da će pobjednik napasti Stricklanda i njegovu titulu u srednjoj kategoriji, a također se fanovi pitaju što će ona biti s Dricusom.

Upravo je o tome sinoć govorio UFC-ov predsjednik, Dana White. Bez obzira što je Dricus nedavno završio velikog Roberta Whittakera, titulu neće napasti u svom sljedećem nastupu. Osim toga, White se dotaknuo i Charlesa Oliveire i njegove prilike za titulu.

Prvo su ga pitali za Oliveiru:

‘‘Nemam pojma što će biti s njim. Još uvijek ne razmišljam o tome. Mislim, uzbuđen sam zbog sutrašnjega dana. Nemam pojma što ćemo s Charlesom dok se ova borba ne završi, ali da, ukoliko već moram odgovoriti na to pitanje, da, on će dobiti pobjednika. Mislim, dečko se gadno ozlijedio, zadobio je tu posjekotinu doslovno nekoliko sati prije nego je trebao sjesti na avion i doći u Abu Dhabi. Ali da, ne razmišljam o tome. Charles sigurno razmišlja, ali ja još ne‘‘, rekao je Dana.

Potom su ga pitali za Dricusa:

‘‘Nemam pojma gdje njega stavlja ova borba između Usmana i Chimaeva. Stavlja ga na mjesto da se bori s nekim. Borit će se s nekim‘‘, kratko je rekao Dana.

Ove riječi UFC-ovog predsjednika Du Plessisu zasigurno ne ulijevaju nadu, a ni ne trebaju. Bez obzira na finiš nad Whittakerom, izgleda da Dricus titulu neće napasti u nekoj skorijoj budućnosti.

Linker
30. travanj 2024 17:41