UFC

Kladionice u svoju ponudu uvrstile meč McGregor vs. Aldo II

Jose Aldo i Conor McGregor
 Ilustracija (službeni plakat)
Nakon što se prošlog tjedna pojavila glasina da UFC radi na revanšu između Conora McGregora i Josea Alda, koji bi se trebao dogoditi 3. studenog u legendarnoj Madison Square Garden Areni u New Yorku na UFC-u 244, kladionice su odlučile i taj potencijalni obračun staviti u svoju ponudu.

Unatoč porazu u posljednjem UFC nastupu od Khabiba Nurmagomedova "bookmakeri" i dalje vjeruju bivšem prvaku u meču protiv čovjeka kojeg je već jednom pobijedio. Podsjećamo kako je upravo McGregor detronizirao Alda na UFC-u 196 onim povijesnim nokautom za samo 13 sekundi koji je prethodno vizionarski najavio.

Ukoliko smatrate da će Irac i drugi put pobijediti Alda, kvota koja se nudi je 1.50. Ako planirate gađati iznenađenje i kladit ćete se na bivšeg prvaka i po mnogima GOAT-a perolake kategorije, onda ćete u ponudi naći puno izdašnijih 2.65.

Podsjetimo kako je Aldo nedavno potpisao novi ugovor s UFC-om unatoč najavama da će po isteku starog sreću potražiti negdje drugde ili čak u nekom drugom sportu. Kuloari tvrde da je UFC udobrovoljio bivšeg prvaka upravo potencijalnim drugim mečem protiv Conora McGregora. Aldo to nije mogao odbiti i potpisao je još jednom vjernost svom dugogodišnjem poslodavcu. U posljednjem meču je poražen od Alexandera Volkanovskog čime mu je prekinut od dvije uzastopne pobjede (Stephens, Moicano).

McGregora u akciji nismo vidjeli još od meča protiv Khabiba Nurmagomedova u Las Vegasu. Govorilo da o nekoliko potencijalnih protivnika u povratničkom meču, a sada najglasnija šuškanja kažu da bi se "Notorious" trebao vratiti na UFC-u 244 u dvorani u kojoj je ujedinio pojaseve (protiv Alvareza) i protiv protivnika koji ga je globalno proslavio.

Conor McGregor vs. Jose Aldo 1.50 - 2.65

Linker
25. travanj 2024 10:58