UFC

Masvidal odgovorio fanovima koji smatraju da ne zaslužuje napasti pojas: ‘Svi pričaju o borbi mene i Leona‘

Jorge Masvidal

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Rekao da meč itekako ima smisla sa financijske strane

Jorge Masvidal trenutno je u dosta lošoj situaciji jer je zaredao tri uzastopna poraza. No, uistinu je gubio od samog vrha kategorije od čega dvaput od donedavnog prvaka Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona. Izgleda da mu je taj posljednji poraz najteže pao jer je nakon njega s leđa napao Covingtona u jednom restoranu te mu izbio zub.

Iako ima tri vezana poraza, to ne sprečava ‘‘Gamebreda‘‘ da proziva novog prvaka Leona Edwardsa. Njihova međusobna borba se trebala dogoditi na UFC 269 priredbi u dvanaestom mjesecu prošle godine, no tada je bila i otkazana. Nakon toga ga je Edwards prestao zanimati sve do trenutka osvajanja pojasa, nakon čega je ponovno počeo potencirati tu borbu.

No, fanovi mu to zamjeraju jer borba za pojas u kojoj je jedan akter Masvidal nema apsolutno nikakvog smisla. Takve stvari su mu pisali i po društvenim mrežama, a izgleda da je Jorgeu to zasmetalo.

‘‘Za početak, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Dakle, ako mislite da zaslužujem napad na pojas ili ne, u redu, ne uzimam to k srcu. Ja definitivno mislim da zaslužujem. Pogotovo s financijske strane, svi to zaslužujemo, ali zaslužuju i fanovi. Tko ne želi gledati borbu mene i Leona?‘‘, rekao je Masvidal za MMA Fighting.

‘‘Ako već ne zaslužujem, zašto onda s medijima razgovaram o tome? Zašto se ne razgovara o nečemu drugome? Ljudi samo govore o borbi mene i Leona. Leone, plakao si i molio za tu borbu toliko dugo, a sad imaš pojas. Idemo!‘‘ zaključio je Masvidal.

Linker
08. svibanj 2024 19:51