UFC

Masvidal ponovno prozvao Edwardsa, ovaj mu odgovorio: ‘Obraćaj mi se sa ‘gospodine‘‘

Masvidal i Edwards

 Screenshot (yotuube, Skysports, Themaclife)
Leon će se sigurno prvo morati obračunati sa Usmanom

Jorge Masvidal i Leon Edwards su se trebali obračunati krajem prošle godine, no borba je tada otkazana. Stvari su za Edwardsa u karijeri nakon toga krenule nabolje jer je u trenutno posljednjem nastupu nokautirao Kamarua Usmana u posljednjoj rundi borbe, točnije 50ak sekundi prije kraja te je kući odnio zlato velter kategorije.

Iako je Edwards prošle godine imao puno toga za dobiti od borbe s Masvidalom, sada to baš i nije slučaj jer je ‘Gamebred‘ naredao tri poraza, doduše od same kreme kategorije. Dvaput je poražen od Usmana i jednom od Covingtona, a taj posljednji poraz mu je vjerojatno najteže pao zbog incidenta kojeg je imao sa Colbyjem par dana kasnije.

Kako god, sad je Masvidal taj koji želi Edwardsa. Naravno, pojas koji trenutno drži pretvorio ga je u ‘‘vruću robu‘‘ te ga sad praktički prozivaju svi, a Masvidal je neki dan ponovno poručio:

‘‘Leone, j**eno dođi. Toliko si plakao i molio, radio sva ona sr**a prije nego sam se ja borio za titulu, a sad ti imaš taj pojas, idemo. Ja nikad nisam izbjegavao ovu pi**u jer kad se nisam borio protiv Leona, borio sam se s tipom koji ima pojas. Nakon toga sam se borio s tipom koji je prvi na rang ljestvici‘‘, rekao je Masvidal.

Edwards mu je odgovorio:

‘‘Obraćaj mi se sa gospodine Edwards, klekni i moli pa ću te možda uzeti u obzir‘‘, napisao je Edwards na svom Twitter profilu.

Ono što sad čeka Edwardsa jest sigurno treći meč protiv Usmana, a ako opet pobijedi, moći će razmišljati i o narednim protivnicima.

Linker
24. travanj 2024 17:55