UFC

Masvidal upozorio Burnsa: ‘Ti jako dobro znaš što ja radim hvatačima nogu‘

Jorge Masvidal vs. Ben Askren 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Referirao se na nokaut protiv Askrena, a sličnom se rezultatu vjerojatno nada i ovog vikenda

Osim novog meča između Pereire i Adesanye, ove nas subote na UFC 287 priredbi očekuje još dosta zanimljivh mečeva. Jedan od njih je svakako onaj između Gilberta Burnsa i Jorgea Masvidala, a obojica su već ranije najavili da će dati sve za atraktivnu pobjedu kako bi Colbyji ‘‘ukrali‘‘ napad na titulu.

Obojica su prilike već imali, no sada se žele okušati protiv novog prvaka. Masvidal trenutno ima tri poraza zaredom, no uvjeren je u pobjedu ove subote. U najavi meča je Burnsa podsjetio što radi ‘‘hvatačima nogu‘‘, referirajući se na nokaut protiv Bena Askrena:

‘‘Gilbert, ti si jedan obični hvatač nogu, dokaži mi da nije tako. Ti jako dobro znaš što ja radim hvatačima nogu. Imam osjećaj da njega jako privlači moje koljeno, baš to osjećam. Ja već imam dovoljno novca tako da se ja za novac više ne borim, želim ubiti nekoga jednom ili dvaput ove godine. Skinut ću mu glavu‘‘, rekao je Masvidal u promo videu.

‘‘To nije ništa osobno, ali ja mu želim razbiti facu. Ne znam hoćete li to nazvati osobnim ili nečim intenzivnim što ja donosim kako bih osigurao da ti tipovi budu ubijeni u mom gradu‘‘, dodao je.

Dugo je Burns tražio meč protiv Masvidala, a ove će subote konačno to i dočekati. UFC mu na kraju nije ispunio niti jedan zahtjev, primjerice da borba bude za BMF pojas ili da se bore po pravilima kickboksa, ali može biti sretan da je Masvidal uopće pristao na taj meč.

Masvidal i Burns će biti sunaslovna borba večeri ovog vikenda na UFC 287 priredbi, a hoće li meč uistinu biti takav spektakl kao što najavljuju, vidjet ćemo.

Linker
21. travanj 2024 13:49