UFC

Max Holloway želi napasti Justina Gaethjea i ‘BMF‘ titulu: ‘Ako će čekati Islama, bit će godinu i pol bez borbe!‘

Max Holloway i Justin Gaethje

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia,
Teško da se može organizirati atraktivnija borba od ove koju predlaže Holloway, no uvijek postoji mogućnost da UFC već ima plan za Gaethjea i Makhacheva

Jubilarni UFC 300 se polako približava, a sve više boraca izražava želju da nastupi na ovom spektaklu koji će se održati u prvoj polovici 2024. godine. Mjesta za sve ipak neće biti, tako da je UFC na ‘‘slatkim mukama‘‘ te mora pomno odabrati koga će se uvrstiti na ovaj event.

Jedan od boraca koji je posljednji izrazio želju da nastupi na UFC 300 jest i fanovima omiljeni Max Holloway. Ne samo da želi nastupiti, nego je i dao prijedlog što se tiče protivnika, a radi se o Justinu Gaethjeu i njegovoj BMF tituli!

‘‘Pucam na taj BMF pojas i borbu protiv ‘HighlighAKta‘. Mislim da obojica i inače pružamo zanimljive borbe za fanove, a ovdje bi u igri još bio i BMF pojas. Znam da im nedostaje likova za UFC 300 tako da bi to bilo idealno. Bila bi ovo jedna za fanove jer on namjerava čekati. Ako se Islam ne bude borio dok je Ramazan, morat će čekati sve do desetog mjeseca, a to bi onda bilo godinu i pol da se Gaethje ne bori‘‘, rekao je Holloway za ESPN.

‘‘Ne mislim da će on toliko dugo čekati. Zašto se u međuvremenu ne bi zabavio, obojica bi zaradili hrpu novca, pružili bi show i usrećili veliki broj fanova? To je moja ideja‘‘, dodao je.

Teško da se može organizirati atraktivnija borba od ove koju predlaže Holloway, no uvijek postoji mogućnost da UFC već ima plan za Gaethjea i Makhacheva. Ne smijemo zaboraviti ni Oliveiru koji isto želi Makhacheva, tako da valja pričekati i vidjeti kako će se ta situacija odviti.

Linker
02. svibanj 2024 18:19