UFC

McGregor objavom raspametio fanove, a Helwani otkrio UFC-ove planove: Ipak slijedi velika trilogija?

Conor McGregor
 Screenshot (YouTube, UFC)
Irac se navodno želi vratiti već u svibnju, a oko meča postoji i jedna velika nepoznanica

UFC navodno sve više naginje prema opciji koja nam donosi novi susret Conora McGregora i Dustina Poiriera.

"Nema više dobrog momka", objavio je u ponedjeljak McGregor i raspametio milijune svojih fanova koji su odmah zaključili da se Irac vraća starim navikama, prije svega 'trash talku' kojim je, kako su neki voljeli govoriti, "već i prije meča pobjeđivao svoje suparnike".

A nedugo nakon McGregorove objave, Ariel Helwani otkrio je da smo sve bliže trilogiji koja nam donosi novu borbu 'Notoriousa' i 'The Diamonda'

"Izgleda da se stvari odvijaju prema trećem susretu Poiriera i McGregora. Ali veliko je pitanje hoće li pojas biti u igri. To se još ne zna", informacije su koje je otkrio najupućeniji MMA novinar.

Arijel je svoja saznanja iznio u 'DC & Helwani' emisiji, a nešto kasnije dodao je i kako Conor želi borbu odraditi već u svibnju ove godine.

McGregor i Poirier trenutno su na 1-1. Podsjetimo, Irac je slavio još tamo 2014., dok mu se Amerikanac osvetio u siječnju ove godine na velikoj UFC 257 priredbi.

Više informacija u ovim trenucima nije poznato, a bit će zanimljivo vidjeti kako će UFC riješiti pitanje borbe za pojas. Ako je Khabib Nurmagomedov umirovljen, kategorija će uskoro trebati novog prvaka. Poirier je tu definitivno prvi favorit za jedno mjesto u borbi koja će nam ga odrediti, ali teško da je Irac zaslužio biti druga polovica te priče. Osluškujući razmišljanja brojnih fanova i stručnjaka, možda bi najpoštenije bilo u borbi za pojas gledati i Charlesa Oliveiru... No, u raznim su kombinacijama i imena poput Justina Gaethjea i bivšeg Bellatorovog prvaka Michaela Chandlera koji je u siječnju imao impresivan debi protiv Dana Hookera.

Linker
15. travanj 2024 17:13