UFC

Menadžer Muhammada Mokaeva tvrdi: ‘Niti jedan rangirani borac nije prihvatio borbu‘

Muhammad Mokaev
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Mokaev se bori na UFC 280 u desetom mjesecu

Neporaženi borac muha kategorije Mohammad Mokaev ove godine je debitirao u Octagonu. Do sada je nastupao dva puta, a oba puta je i slavio. No, to nije kraj Muhammadove godine što se tiče borbi. Naime, Mokaev se bori na odličnom UFC 280 eventu u Abu Dhabiju kojeg predvode Oliveira i Makhachev.

Iako je u UFC-u nastupao tek dva puta, Mokaev već želi rangiranog borca. Ne polazi mu to baš za rukom, barem po onome što njegov menadžer govori. Iako ima tek 22 godine, izrazio je želju da postane najmlađi prvak u povijesti, a menadžer kaže da se puno boraca ne želi boriti s njim.

‘‘On je spreman. Sve dok ga gurate da ide brzo, ići će. Da mu kažete da se bori protiv Deivesona Figuereida sutra, on bi se borio. Ovo kažem i ne pretjerujem, spreman je za najveći level već sad‘‘, rekao je Tim Simpson, njegov menadžer.

‘‘On je spreman ići što brže. Problem je naći protivnike koji su spremni za njega, prije se borio protiv Codyja Dudena. To je super, ali pokušali smo naći nekog rangiranog. Nitko od njih nije prihvatio ovu borbu, našli su nekog tipa kojeg su povukli iz DWCS-a samo da se Mohammed ima protiv koga boriti‘‘, dodao je.

Mokaev je inače neporaženi borac koji je došao iz Brave FC-a, a sljedeći protivnik mu je Malcom Gordon (14-5). Borba će se održati na UFC 280 priredbi u desetom mjesecu u Abu Dhabiju.

Linker
12. lipanj 2024 19:45