UFC

Michael ‘Venom‘ Page nije spavao 48 sati kada je potpisao za UFC: ‘Oluja će biti kada uđem u kavez‘

Michael ‘‘Venom‘‘ Page

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati UFC 299 i treći mjesec kada ćemo konačno vidjeti kako će se ‘‘Page‘‘ snaći među najjačom konkurencijom

Dugo je Michael ‘‘Venom‘‘ Page pregovarao s UFC-om oko potencijalnog potpisa s njima, a nedavno je dogovor i službeno postignut. Page će na UFC 299 priredbi u trećem mjesecu debitirati protiv Kevina Hollanda, iako se nedavno pojavio i na PFL-ovoj priredbi te se do zadnjeg trena nije znalo gdje će na kraju otići.

UFC je na kraju ipak prevladao, a Page je u ‘‘The MMA Houru‘‘ otkrio neke zanimljivosti oko samog proces potpisivanja tog ugovora. ‘‘Venom‘‘ je Helwaniju rekao kako nije spavao punih 48 sati jer se konstantno dopisivao s menadžerom koji se inače nalazi u drugoj vremenskoj zoni.

‘‘Ostao sam budan jer, prije svega, tu je bila razlika u vremenu. Menadžer Audie Attar mi je slao poruke, prenosio mi što su rekli, a ja sam mu onda odgovarao i sve se tako odužilo. Bila je subota i imao sam jako dug dan zajedno sa svojom obitelji, želio sam i njima to najaviti. Na kraju sam ostao budan jer sam gledao UFC jer smo imali ‘tailere‘ koje smo željeli vidjeti odmah nakon najave‘‘, rekao je Page.

‘‘Da, bilo je to dugih 48 sati. Govorili su mi kako ne znaju zašto sam još uvijek budan, ali kada je riječ o poslu, ja sam spreman. Imam osjećaj kao da je velika oluja oko mog imena. No, prava oluja će tek biti kada uđem u kavez, vjerujte mi‘‘, dodao je ‘‘Venom‘‘.

Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati UFC 299 i treći mjesec kada ćemo konačno vidjeti kako će se ‘‘Page‘‘ snaći među najjačom konkurencijom. Okušao se i u boksu golim šakama, no izgleda da ipak ima još ambicija kada je MMA u pitanju.

Linker
20. travanj 2024 18:20