UFC

(VIDEO) UFC izdvojio petoricu boraca koje želimo gledati sljedeće godine: Jedno ime ipak nam nedostaje na listi

Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sljedeća kalendarska godina mogla bi ponuditi povratke nekih zvučnih imena

Mnoštvo je potencijalno zanimljivih UFC-ovih mečeva koje bismo mogli gledati tijekom sljedeće kalendarske godine. UFC nam je i ove godine ponudio jako uzbudljiv program, ali 2024. godina može biti još zanimljivija.

Nas prije svega zanima povratak Stipe Miočića u kavez. Hrvatsko-američki borac i najveći UFC-ov teškaš u povijesti trebao bi se vratiti u kavez prvi put nakon trećeg mjeseca 2021. godine.

Miočića čeka napad na titulu u teškoj kategoriji, a možda i veća od titule, jest činjenica da će se boriti protiv Jona Jonesa. Dakle, Miočić će u kavez s ponajvećim borcem svih vremena, a pobjeda u tom meču ponudila bi priliku za savršen odlazak u mirovinu.

MMA javnost silno iščekuje i povratak Conora McGregora u kavez. Nešto kraće čekamo njegov povratak, nego povratak Miočića. Naime, Conor je u sedmom mjesecu 2021. godine pretrpio težak lom noge u meču protiv Dustina Poiriera i bilo je jasno da ga čeka duga pauza.

McGregor je već neko vrijeme u treningu, odrađuje sparinge i željan je povratka u kavez. UFC ipak odugovlači s njegovim povratkom, ali UFC 300 event u četvrtom mjesecu izgleda kao idealna prilika za povratak McGregora u kavez.

Protivnik bi trebao biti Michael Chandler, borac kojeg također dugo nismo gledali u kavez. Chandler je još u 11. mjesecu prošle godine izgubio meč protiv Dustina Poiriera, a cijelu ovu godinu proveo je izvan kaveza, čekajući borbu protiv McGregora.

‘‘Iron‘‘ je jedan od najuzbudljivijih UFC-ovih boraca i prava je šteta što nismo mogli uživati u njegovim mečevima tijekom ove godine.

Još je nekoliko boraca koje obavezno želimo gledati sljedeće godine, a UFC je složio svoju listu boraca koje žele gledati tijekom 2024. godine. Pomalo je nevjerojatno da Miočić nije na toj listi, a uvršteni su neki borci koje nismo tako davno gledali.

No, kompilaciju ipak vrijedi pogledati, a video se nalazi ispod ovog teksta. Uživajte!

Linker
16. travanj 2024 18:33