UFC

Nassourdine Imamov sinoć je bio bolji od Joaquina Buckleyja: Slavio nakon tri odlične runde

Nassourdine Imavov vs. Joaquin Buckley 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Došao je do treće uzastopne pobjede

Nassourdine Imamov sinoć je bio posebno motiviran pred domaćom publikom u Parizu. Jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Joaquina Buckleyja, a dva suca su mu dali dvije 10-9 runde, dok mu je jedan dao sve tri.

Vidjeli smo tu tu i nešto ‘zle krvi‘ između ova dva borca prije, ali i unutar samog kaveza. Kako god bilo, Imamov je ipak pokazao bolju stojku i grappling te je u borbi realno bio bolji od Buckleyja, a ovom pobjedom je došao do treće zaredom.

‘‘Bilo je puno očekivanja kad je ova borba u pitanju no ništa od ovog ne bih mogao učiniti da nije bilo publike. Mogu vam reći da sam bio iznenađen. On je istinski ratnik, a ja sam se htio boriti protiv ratnika i on je ostavio uistinu sve u kavezu‘‘, rekao je Imamov.

Osjetno je Imamov bio veći u kavezu, a osjetna je bila i prednost u dužini koju je imao nad Buckleyjem, te je to odlično koristio i držao Buckleyja na zadnjoj nozi dok je namještao udarce. Nije ga bilo strah Buckleyjevih udaraca koje je vješto izbjegavao i kontrirao, a jednim ‘front kickom‘ mu je izbio i gumu za zube.

Umiješao je Imamov tu malo i hrvanja i partera, a Buckleyjev kut je znao da su ‘kratki‘ prije treće runde te da im treba finiš. Dao je Buckley sve od sebe, no nije uspio napraviti dovoljno štete niti nokautirati Imamova, koji je pred domaćom publikom slavio sudačkom odlukom.

Linker
15. travanj 2024 19:37