UFC

Nesvakidašnja priča Bo Nickala: ‘Zvali su me da se borim protiv Whittakera, a ja sam bio na planinama‘

Bo Nickal

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Američka hrvačka zvijezda je bila pozvana da se suprostavi Whittakeru na predstojećoj UFC priredbi u Saudijskoj Arabiji

UFC-ov zvijezda u srednjoj kategoriji Bo Nickal otkrio je da je primio poziv u vezi s mogućnošću da zamijeni Khamzata Chimaeva ovog vikenda.

U subotu, 22. lipnja, vodeća svjetska promocija mješovitih borilačkih vještina debitirat će na saudijskom tlu s UFC Fight Night priredbom na kojoj će nastupiti borci poput Roberta Whittakera, Sergeja Pavlovicha, Kelvina Gasteluma i Johnnyja Walkera.

Originalna postava trebala je biti predvođena dugoočekivanim okršajem između Whittakera, bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji, i neporaženog Khamzata Chimaeva. Nažalost, bolest je ponovno pogodila "Borza" prošlog tjedna i bio je prisiljen povući se.

Kao i obično, UFC je brzo reagirao i našao novu zamjenu. Tako će fanovi na Bliskom Istoku moći uživati u borbi između "The Reapera" i bivšeg protivnika Chimaeva, visokorangiranog Ikrama Aliskerova.

Međutim, čini se da Rus možda nije bio prvi izbor Huntera Campbella i njegovog tima. Tijekom posljednje epizode svog podcasta "Nickals and Dimes", Nickal je reagirao na vijest o nadolazećem glavnom događaju u svojoj težinskoj kategoriji.

Neporaženi borac otkrio je da mu je također ponuđena borba na kratkom roku protiv Whittakera. Nažalost, trostruki NCAA Division I (op.a. najveći nivo akademskog sporta u SAD-u) nacionalni prvak bio je zauzet kada su pozivi stigli.

"Da, dobio sam poziv," rekao je Nickal. "Nažalost, dobio sam poziv dok sam bio u planinama Montane i nisam imao pristup mobilnoj mreži tri dana. Vratio sam se u područje pokrivenosti i imao nekoliko poruka ‘Nazovi me! Nazovi me!‘ Ali bilo je prekasno."

"Neću otkrivati brojke oko novaca, ali bile su visoke," nastavio je Nickal. "Bilo je prekasno. Nisam ni mogao razmotriti jer su već dogovorili sve kako će to učiniti dok sam ja bio odsutan."

Nickal je također napomenuo da nije bio pretjerano zainteresiran za odlazak u Saudijsku Arabiju za borbu, tako da nije previše razočaran što je propustio priliku protiv Whittakera.

Linker
19. lipanj 2024 18:23