UFC

Ngannouov menadžer smatra da je meč protiv Jonesa i dalje moguć: ‘Nadam se da će Dana vidjeti ovo‘

 Francis Ngannou i Jon Jones 

 Aaron Litz/Zuma Press/Profimedia
Da su se Dana i Francis rastali u nešto ljepšem tonu, možda ne bi bilo toliko pogrešno tvrditi da je borba i dalje moguća

Mnogi žale što nikada nećemo gledati meč između Francisa Ngannoua i Jona Jonesa, ili ako to želimo reći blaže, šanse da se njihov meč dogodi su trenutno ekstremno male. Francis se više sigurno neće vratiti u UFC, dok je također s druge strane teško zamisliti Jona Jonesa da odlazi u PFL.

Međutim, Francisov menadžer Marquel Martin se s tim ne slaže. Neki dan je u ‘‘The MMA Houru‘‘ kod Ariela Helwanija rekao kako je meč između Ngannoua i Jonesa još uvijek moguć, iako se vjerojatno uzalud nada da će Dana popustiti.

‘‘Mislim da je taj meč i dalje moguć. Znate kako nekada, možda, hladne glave prevladaju. Nadam se da će Dana nekako ovo vidjeti. Mi apsolutno želimo tu borbu, pa hajdemo ju onda i organizirati! Svijet zaslužuje i želi vidjeti tu borbu. Ponavljam, on je jedan od najboljih promotora na svijetu, a mi nismo ti koji odbijamo tu borbu‘‘, rekao je Martin Helwaniju.

‘‘Imam osjećaj da je ovo sve neki ‘Conor McGregor efekt‘. Conor je zaradio toliko novca od tog boksačkog meča tako da UFC iz poslovnih razloga nije želio to više nikada ponoviti. Ne želim upirati prstom ali s naše bi strane sve bilo vrlo lako, mi bi i dalje bili u UFC-u da se to dogodilo i Dana bi danas promovirao tu borbu‘‘, zaključio je Martin.

Da su se Dana i Francis rastali u nešto ljepšem tonu, možda ne bi bilo toliko pogrešno tvrditi da je borba i dalje moguća. No, ukoliko uzmemo u obzir cijelu situaciju, ovo se vjerojatno nikada neće dogoditi.

Linker
12. svibanj 2024 10:28