UFC

‘Nick Diaz ima listu za odstrel, spremamo ga za povratak na bojište!‘

Nate i Nick Diaz
 Instagram
‘Diazova vojsko, budite spremni kad vas nazove i kaže da je rat‘

Još tamo u rujnu prošle godine pojavile su se priče o mogućem povratku Nicka Diaza, a razna je nagađanja tada potvrdio i Kevin Mubenga, menadžer jednog od najpopularnijih boraca u povijesti MMA-a.

Otprilike pet mjeseci kasnije nekakvih konkretnih pomaka i informacija o mogućem datumu i protivniku nema, ali ako ćemo suditi prema objavi Josea Garcije, trenera zaduženog za fizičku pripremu braće Diaz, čini se da se Nick ozbiljno uhvatio posla.

Naime, bivši Strikeforceov prvak i nekadašnji UFC-ov izazivač aktivan je u dvorani, a njegov trener tvrdi i da već ima nekoliko imena na svojoj 'listi za odstrel'.

"Nick se isključio s društvenih mreža, a neki od vas trebali bi se prestati moliti za njegovu propast... On za svoj povratak u UFC već ima nekoliko ljudi na svojoj 'listi za odstrel'. Hvala na svima na brizi, ali on živi bolji život od većine nas. Trenutno radimo na tome da ga vratimo na bojište. Diazova vojsko, budite spremni kad vas nazove i kaže da je rat", napisao je Garcia na svom Instagramu.

Nicka smo, podsjetimo, posljednji put u akciji gledali u siječnju 2015. kada je za protivnika imao Andersona Silvu. Meč je to koji je brazilski veteran originalno dobio jednoglasnom sudačkom odlukom, ali je naknadno rezultat promijenjen u 'no contest' jer su obojica pali na dopinškom testiranju. Silva zbog steroida, a Diaz zbog marihuane.

Linker
20. travanj 2024 08:17