UFC

‘Ovo je velika, velika pobjeda za Toma Aspinalla. Jon Jones trenutno nije najbolji teškaš na svijetu‘

Tom Aspinall i Jon Jones

 Screenshot (youtube, Tom Aspinall)
Hoćemo li ikada gledati borbu između Aspinalla i Jonesa, teško je reći

Iako većina domaćih fanova želi gledati okršaj između Stipe Miočića i Jona Jonesa, teško je negirati da je Tom Aspinall, pogotovo nakon svog trenutno posljednjeg nastupa, zaslužio napasti ‘‘pravi‘‘ pojas UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji. Aktivirao se Aspinall i počeo na sva zvona prozivati Jonesa, što prvaku baš i ne sjeda najbolje.

Nekoliko puta uspio je Aspinall isprovocirati Jonesa, a to dokazuje nekoliko serija ‘‘tweetova‘‘ koje je Jones znao objaviti u posljednje vrijeme. Daniel Cormier smatra da je to velika pobjeda za Aspinalla, odnosno, činjenica da ga je postalo teško ignorirati:

‘‘Činjenica da on više nije toliko pun poštovanja kao što je bio prije jest ogromna. To je velika, velika pobjeda za Toma Aspinalla jer je prije bilo lagano ignorirati ga. Vjerujem da bi se ti tipovi trebali boriti, ali Jones mi se čini, možda se i šali, ali on nikada otvoreno nije rekao da se želi boriti protiv tog tipa. To je apsolutno suprotno njegovom karakteru‘‘, rekao je Cormier u ‘‘Funky & The Champ‘‘ podcastu.

‘‘Aspinall hladno može izjaviti da se taj tip njega boji. Ljudi se na to hvataju više nego na išta prije. Jon Jones je imao odličnu karijeru, ne pokušavam ga poniziti. Ali, Jon Jones trenutno nije najbolji teškaš na svijetu‘‘, pojasnio je DC.

Hoćemo li ikada gledati borbu između Aspinalla i Jonesa, teško je reći. Ukoliko se borba protiv Miočića dogodi, to bi i Jonesu i Stipi mogla biti posljednja, no u tom slučaju bi se Aspinall sigurno borio za ‘‘pravu‘‘ titulu protiv nekog drugog.

Linker
05. rujan 2024 10:29