UFC

Paddy Pimblett i dalje misli da je pobijedio Jareda Gordona: ‘Smetalo me kad su Rogan i Diaz rekli da sam izgubio‘

 Paddy Pimblett vs. Jared Gordon

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Tvrdi kako ga ne zanimaju mišljenja fanova koji ‘‘iz naslonjača‘‘ komentiraju, no kometari Joea Rogana i Natea Diaza su ga dirnuli

Jedna od najlošijih sudačkih odluka u 2022. godini jest ona s UFC 282 priredbe kada je Paddy Pimblett pobijedio Jareda Gordona. Iako je Gordon jednostavno te večeri bio bolji borac, suci su vidjeli nešto drugo te su pobjedu dali Pimblettu, a poseban bijes fanova je navukao kad je samo ležerno izjavio kako je čisto pobijedio meč.

Nakon toga svega po društvenim mrežama su fanovi drvljem i kamenjem krenuli na Pimbletta zbog ponašanja i izjava nakon meča, no njega to nije previše diralo. No, ono što je zanimljivo jest da i danas misli da je pobijedio, no ne toliko dominantno kao što je mislio nakon borbe.

‘‘Svejedno mislim da sam pobijedio. Pobijedio sam prve dvije runde, ali prva je bila bliža nego što sam mislio da je. Pogledao sam meč ponovno. Te večeri sam mislio da me je u cijelom meču pogodio s sva lijeva krošea, ali da, gledao sam opet i mislim da sam uzeo prve dvije runde. Mislim da je on uzeo treću jer me samo stisnuo uz kavez, ali u toj rundi je imao samo dva značajna udarca. Onda sam ja njega rušio. Sve se svodi na prvu rundu, a ja sam ju bodovao za sebe‘‘, rekao je Paddy.

‘‘Ne zanima me što govore ovi iz naslonjača, ali zasmetalo me i mučilo kad su Nate Diaz i Joe Rogan rekli da nisam pobijedio taj meč. Kvragu. Ljudi sjede u naslonjačima i komentiraju me na YouTubeu i na Instagramu. To me ne zanima, ali me smeta kad takvi profesionalci također misle da nisam pobijedio‘‘, dodao je.

S obzirom da je bio ozlijeđen, još uvijek se ne zna kad i protiv koga će se Paddy vratiti.

Linker
18. travanj 2024 15:58