UFC

Pojavile se nove informacije, Velasquez je optužen za pokušaj ubojstva

Cain Velasquez

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Nažalost, čini se da su prve pretpostavke bile točne i da je bivši UFC prvak posegnuo za oružjem

Jutros nas je sve neugodno iznenadila vijest o uhićenju bivšeg UFC prvaka teške kategorije, Caina Velasqueza, kao sumnjivca u slučaju pucnjave vatrenim oružjem, koje je dovelo do ozljeda jedne osobe. Tim putem nije bilo poznato puno informacija, osim toga da se incident dogodio u jednom kvartu San Josea te kako je upucana osoba izvan životne opasnosti. Da je priveden bivši UFC prvak, saznalo se putem službenih web stranica policije, na popisu osoba trenutno zadržanih u pritvoru. Istim izvorom saznali smo i da je Cainu odbijeno pravo na izlazak uz jamčevinu.

Nažalost, one najgore pretpostavke sad su se potvrdile kao točne, nakon što je policija objavila Velasquezov "mug shot", nastao nakon privođenja u postaju, a isti je uz nove informacije prenio TMZ. Bivši MMA borac na slici izgleda u dobrom stanju. Osim toga je potvrđeno kako je optužen za pokušaj ubojstva, odnosno da bi on trebao biti taj tko je povukao okidač.

O kakvom je incidentu riječ te kako je uopće došlo do potrebe za povlačenjem oružja za sada nije poznato. Policija je samo otkrila kako je istraga i dalje u tijeku te da postoje jedna privedena i jedna ozlijeđena osoba.

Također, novim detaljima saznalo se da se sve odvilo u ponedjeljak oko 15 sati u blizini jedne srednje škole. Pred sud bi Velasquez trebao izaći u srijedu, a do tada će biti u pritvoru.

Cain do sada nije bio sklon nikakvih incidentima niti nedoličnom ponašanju pa je ovo poprilično veliko iznenađenje za sve koji prate MMA ili posebno njegovu karijeru.

Više o svemu saznat ćemo dakle sutra, kad Velasquez pred sudom iznese svoju stranu priče, odnosno kad saznamo kako glasi cijela potencijalna optužnica.

Linker
16. svibanj 2024 08:12