UFC

Postaje smiješno: Jones sinoć rekao da se sprema za Miočića, Ngannou kaže da UFC želi Jonesa i njega

Stipe, Jones i Ngannou

 Screenshot (youtube, Ufc)
Izgleda da netko od te tri strane nema pojma što se događa

Eric Nicksick sinoć je izjavio da se UFC slaže da se organizira borba između Ngannoua i Jonesa u prvom kvartalu 2023. godine, a to je potkrijepio izjavom da su se svi složili sa navedenim. Sinoć je rekao:

‘‘Iz UFC-a su nas nazvali i praktički nas pitali koji period nam odgovara i kojeg protivnika želimo. Je li važno što ja mislim? Ne, ali lijepo od njih da su nazvali i pitali. Rekao sam da je nama idealan treći mjesec, a htjeli bi se boriti protiv Jonesa. Osoba koja me je zvala se 100% slaže s tim što sam rekao i kaže da UFC to želi. To je ono i što Francis želi. Zvali su da vide kakva je situacija s ozljedom i koliko će mu biti potrebno da se pripremi.‘‘

No, izgleda da to nije istina. Jon Jones se opet oglasio na svom Twitter profilu gdje je rekao da se sprema za Miočića i da ne zna gdje je došlo do šumova u komunikaciji:

‘‘Spremam se boriti protiv Stipe 10. prosinca u Las Vegasu. Nisam siguran što se događa između Stipe i UFC-a ali ja sam spreman natjecati se! Kontrolirat ću ono što mogu i ostati u formi‘‘, napisao je Jones.

Sudeći po ovome, netko od te tri strane ne zna o čemu priča. Nicksick govori da UFC radi na organizaciji borbe Ngannoua i Jonesa početkom 2023., Stipe stavlja fotografije i videozapise s treninga aludirajući da se uskoro vraća u kavez, a Jones govori da se bori protiv Stipe 10.12. Dana White je neki dan rekao da se Jones neće boriti u 2022., a on sinoć govori drugačije.

Tko tu koga?

Linker
19. travanj 2024 12:29