UFC

Sean O‘Malley: ‘Kad god se Conor bori bude legendarno, a protiv ‘Chita‘ želim prodati preko milijun PPV-ova‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Sean O‘malley)
Plan mu je pobijediti Yana pa ići na revanš protiv Vere

Nakon što je saznao da se na UFC 280 bori protiv prvog izazivača bantam kategorije, Sean O‘Malley je sve češće počeo istupati u medijima i privlačiti pažnju svojim izjavama. U najnovijoj je rekao da želi biti poput Conora McGregora, barem kad su prodaje PPV-a i novac u pitanju.

O‘Malley je u trenutno posljednjoj borbi ostao bez pobjede, ali i bez poraza. Slučajnim ubodom u oko Pedra Munhoza je završio borbu koja se vodi kao ‘no contest‘, ali izgleda da poslodavci imaju samo velike planove za O‘Malleyja.

‘‘Mislim, ludo je kad se Conor bori, proda po milijun PPV-ova. To je tako legendarno, to je s**nje koje i ja želim. To je ono što me uzbuđuje oko borbi, karijere i svega. Raditi velike PPV-ove, biti dio tih evenata, ludilo‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

Dodirnuo se i činjenice da ga ljudi prozivaju da izbjegava revanš protiv ‘Chita‘ Vere:

‘‘Još otkad se ta borba s Chitom dogodila na UFC 252, govore mi da radim revanš, da mu ga moram dati i to. Kao, ja pobijedim jednu borbu, pobijedi i on, i onda bih mu trebao dati revanš. Ne, ne, ne. Pričekajmo. Vjerujem da će to ponovno biti velika borba, a i sve je bliže.‘‘

Na samom kraju je rekao kako mu je plan pobijediti Yana, a onda ići na revanš protiv Vere. Kaže da je to zbog toga što bi tada prodao preko milijun PPV-ova, no prije toga bi se svakako u potpunosti trebao fokusirati na sljedeću borbu.

Linker
24. srpanj 2024 20:39