UFC

Sean O‘Malley poručio Cejudu: ‘Imaš sreće što se nećemo boriti, ugasio bih te‘

 Sean O‘Malley 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Smatra da je Cejudo sretan što je izgubio od Sterlinga, inače bi mu morao ‘‘pogasiti svjetla‘‘

Ranije ovog mjeseca je na UFC 288 priredbi Aljamain Sterling došao do nove obrane titule, i to protiv vjerojatno najtežeg protivnika do sada. Henry Cejudo se nije uspio vratiti na tron nakon tri godine pauze od borbi, tako da prvaka sada najvjerojatnije čeka Sean O‘Malley nekada kasnije ove godine.

Upravo je O‘Malley komentirao taj Cejudov poraz, a poručio mu je da ima sreće što do njihovog meča za sada neće doći. O‘Malley je sada definitivno idući u redu za napad na titulu u bantam kategoriji, a to je bilo jasno još u kavezu nakon Sterlignove pobjede.

‘‘Mislim da se Henryju posrećilo. Sretan je jer je izgubio posljednju borbu jer vjerujem da bih mu ja pogasio svjetla. On stoji ispred vas s podignutom vilicom. Vjerujem da ste vidjeli Conorov ‘tweet‘ i ostalo, što je presmiješno jer Henry misli da ima dobar rezime i da je dobar borac. To i jest, ali jednostavno je iritantan‘‘, rekao je O‘Malley u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘On hoda okolo s podignutom glavom, a visok je metar i pol. Bori se kao da je visoki tip i da je pametan bi imao malo drugačiji stil. Ne znam kako on razmišlja o sebi, ali za nekoga tko ima tako visoko mišljenje o sebi, trebao bi imati malo bolji stil‘‘, dodao je.

Ukoliko Sterling nakon borbe s O‘Malleyjem uistinu ode u kategoriju iznad, možda bi se u nekim kombinacijama i otvorila mogućnost za meč između Cejuda i O‘Malleyja. To je nešto što bi svakako bilo zanimljivo za gledati jer Cejudo stilski nikako ne odgovara O‘Malleyju.

Linker
05. svibanj 2024 15:34