UFC

Sterling o O‘Malleyju: ‘Vidjeli smo ga kakav je kad se bori s leđa, kao riba na suhom‘

O‘Malley i Sterling

 Screenshot (youtube, Ufc)
Za sada se samo zna da je O‘Malley vjerojatno idući izazivač za Sterlinga, no o datumu je vjerojatno prerano govoriti jer se Sterling tek borio protiv Cejuda

Aljamain Sterling je ranije ovog mjeseca došao do nove obrane titule, a Henryja Cejuda je porazio nakon pet jako dobrih rundi. Iako su mnogi favorizirali Cejuda, Sterling je ipak pokazao kako ga se ne smije otpisivati i kako je uistinu nezgodan protivnik za svakoga.

Što je sljedeće za njega se vjerojatno već i zna, a to je Sean O‘Malley. Iako je prvak rekao kako će mu trebati nešto više vremena do povratka u kavez, neki dan se ipak predomislio i rekao kako bi se radi O‘Malleyja vratio i brže:

‘‘To bi trebao biti najbrži povratak u kavez UFC prvaka koji mogu zamisliti. Ispravite me, ali mislim da se Volkanovski vratio četiri, četiri i pol mjeseca nakon priredbe u Abu Dhabiju? To je jako brzo. U nekom savršenom svijetu to ne bi trebali raditi, ali na kraju dana, ja sam sportaš. Ja sam motiviran natjecanjem, ali i nagradom‘‘, rekao je Steling u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ne želim iskazivati nepoštovanje prema O‘Malleyju, ovo je prikriveni udarac ali je i istina. Svi mi znamo koji je njegov kriptonit. On se u kavezu još nije dokazao, nekoliko puta smo ga vidjeli na leđima i tu se ponašao kao riba na suhom. ‘Chito‘ Vera ga je prebio i poslao kući. Pogodio ga je jednom i oči su mu otišle unazad. To nije dobar znak‘‘, dodao je.

Za sada se samo zna da je O‘Malley vjerojatno idući izazivač za Sterlinga, no o datumu je vjerojatno prerano govoriti jer se Sterling tek borio protiv Cejuda. Osim toga, rekao je da je zadobio i neke sitne ozljede tako da ćemo ga sigurno još čekati.

Linker
30. travanj 2024 18:46