UFC

Sean Strickland ima morbidne želje: ‘Volio bih ubiti nekoga u ringu‘

Sean Strickland
 Screenshot (youtube, Ufc)
30-godišnji borac iz Kalifornije svaki puta iznenadi svojim izjavama i stavovima

Američki borac srednje kategorije Sean Strickland ne planira mijenjati svoj pristup i nerijetko morbidne izjave koje izgovara pred medijima i pratiteljima na društvenim mrežama. Gotovo svaki njegov odgovor na pojedina pitanja od strane medija mogu se izdvojiti kao nešto zanimljivo, humoristično ili jezivo. Tako je Sean na konferenciji za medije nakon pobjede nad Uriahom Hallom otvoreno izjavio kako želi nekog opako povrijediti u borbi.

''Ako volite ozljeđivati ljude, ovo je pravi sport za vas. Ništa ne želim više nego ubiti nekoga u ringu (kavezu). Ništa više od toga. To bi me učinilo super sretnim. Mislim da bih se savršeno nosio s takvom situacijom, ne vjerujem da bi me učinilo nestabilnim. Možda bih se morao ispričati kad bi policija pristigla, no vladao bih cijelom situacijom. Biti psihopat je**no je zabavno!'', rekao je Sean i zaprepastio mnoge koji su slušali nastup.

Naravno, često je Strickland i pomalo sarkastičan i šaljiv u svojim izjavama te ne treba sve uzimati s maksimalnom dozom ozbiljnosti. Osvrnuo se Sean i na svoje šampionske ambicije. Puno puta isticao je 30-godišnjak kako se ne bori zbog slave i titula nego čisto iz razloga jer uživa u borbama i zarađivanju novca. Njegov je san zaraditi dovoljno novca kojim bi si priuštio kuću u brdima daleko od civilizacije. Borac nadimka ''Tarzan'' sumnja kako ga i UFC želi vidjeti kao prvaka.

''Vjerojatno sam zadnja osoba koju žele vidjeti kao prvaka. Mislim da je UFC kul i dobro me plaćaju, no vjerojatno ne žele da ja budem prvak.'', dodao je Sean.

Ususret samoj borbi protiv Uriaha Halla na prošlotjednoj UFC on ESPN 28 priredbi, Strickland je rekao kako mu nastup u glavnoj borbi večeri ne znači puno, kao ni sva medijska pažnja. Tvrdio je Sean kako mediji gaje interes ka borcima samo dok pobjeđuju, a ukoliko izgube, nitko više ne mari za njih. Nakon pobjede nad Hallom, ponovno se dotaknuo te teme.

''Nikada nemojte uživati u slavi jer je lažna. Je**no je fejk. Bilo je trenutaka kada su svi htjeli intervju s Uriahom Hallom, svaki predstavnik medija vikao je 'Uriah Hall!'', a sada svi pričaju kako je na zalasku svoje karijere i da je ostario. Volim vas (predstavnike medija), no znate da je sve to sa slavom jedno veliko sranje.'', objasnio je Sean Strickland kako funkcionira bivanje slavnom osobom.

UFC-ove ljestvice nisu još ažurirane, no očekuje se kako će 11-rangirani Sean Strickland pobjedom nad osmoplasiranim Hallom uskočiti u Top 10 UFC-ove srednje kategorije. Nestrpljivo ćemo iščekivati ''Tarzanov'' idući meč i objavu samog protivnika, a javnost će dobiti i određeni odmor od raznoraznih Stricklandovih izjava u kojima smo uživali proteklih desetak dana.

Linker
22. travanj 2024 12:14