UFC

Sean Strickland ne razumije kako je Dricus Du Plessis toliko visoko pozicioniran: ‘To nema smisla, ali će ga Whittaker sj***ti!‘

Sean Strickland

 Screenshot (youtube, Ufc)
Strickland želi biti idući izazivač

Sean Strickland ne misli da Dricus Du Plessis zaslužuje biti u razgovorima o borbama za pojas. Du Plessis (19-2, 5-0 UFC) susreće se s bivšim prvakom Robertom Whittakerom (24-6, 15-4 UFC) na "main cardu" UFC 290 8. srpnja (sedmi mjesec) u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

S obzirom na to da je UFC prvak u srednjoj kategoriji Israel Adesanya pokazao pobjedu nad Du Plessisom, južnoafrički borac će vjerojatno zaraditi sljedeću priliku za naslov ako pobijedi Whittakera. Ipak, Strickland ne smatra Du Plessisa vrijednim – iako vidi da ga Whittaker pobjeđuje.

"Mislim da će Whittaker sj***ti Dricusa. Mislim da to svi znamo. To je kao svađa, zašto se ovo događa? Dricus se borio protiv (Dereka) Brunsona. Je li Brunson već u mirovini? Ne, još nije u mirovini? Kada ste zadnji put vidjeli top 10 tipa da se predaje na stolici? Jeste li to ikada vidjeli? Ne vidiš to sr**e. Nekako je neugodno što Dricus dobiva potencijalnu priliku, ali, znaš, Izzy, Kinezi, pravi Kinezi, vjerojatno žele vratiti pravog Afrikanca na tron.”

Strickland (26-5, 13-5 UFC) se nada da će postati sljedeći izazivač za naslov kada se sastane s Abusom Magomedovim (25-4-1, 1-0 UFC) u glavnoj borbi večeri večerašnjeg UFC on ESPN 48 u UFC Apexu u Las Vegasu.

Linker
11. svibanj 2024 12:57