UFC

Sean Strickland uzvratio Rockholdu: ‘Ti si tip osobe koja se zadovoljava na svoj odraz u ogledalu‘

Sean Strickland
 Instagram (sean Strickland)
Iako je borba između Stricklanda i Lukea Rockholda tek za tri mjeseca, verbalni obračun je započeo

Zar je netko sumnjao da će Sean Strickland dopustiti Rockholdu da ga nazove idiotom te da mu pritom neće uzvratiti? Samo nekoliko sati trebalo je ''Tarzanu'' da reagira na komentare bivšeg prvaka UFC-ove srednje kategorije, a obraćanje putem Instagrama bilo je opsežno i u klasično Seanovom stilu. U opisu videa kojim se Strickland obraća Rockholdu napisano je:

''Od jednog nitkova do drugog. Luke Rockhold tip je osobe koja stoji ispred ogledala i zadovoljava se (masturbira) na svoj odraz. Činjenica da si Luke ne može priuštiti kloniranje jedini je razlog zašto Luke nije gay.'', napisao je Strickland pritom aludirajući na poznatu Rockholdovu narcisoidnost.

U samom videu niz prijetnji i uvreda uputio je Sean ka Lukeu Rockholdu s kojim će se boriti na UFC 268 priredbi u New Yorku. Osmorangirani velteraš izuzetno je jasan u namjerama da prebije Rockholda, makar to bilo i na parkingu ili u dvorani tokom treninga.

''Upravo sam odradio svoju borbu te sam uzeo nešto odmora, no hrpa ljudi obaviještava me kako me Luke Rockhold nazvao idiotom i nitkovom. Sve što priča možda je istina. No reći ću vam jednu stvar. Ti i ja se možda nikada nećemo boriti. Ne borim se u kavezu zbog egoističnih razloga. Bivanje plaćenim za nešto što volim raditi stvar je u kojoj uživam (i zbog koje se borim). No reći ću ti jednu je**nu stvar. Ne možeš živiti u mom radijusu, pričati sranja o meni i ne očekivati da te udarim u facu. Ne moramo se boriti, to je u redu. No srest ćemo se u RVCA (dvorana u kojoj obojica ponekad treniraju). Vidjet ću te na parkingu, doći ću do tebe i razbit ću ti je**nu facu. A ti se činiš kao onaj tip pi**ice koja priča sranja, a zatim zove policiju. Ali ti si tako umišljen i bahat da bih vjerojatno prihvatio prekršajnu prijavu samo iz razloga da te razbijem i gledam kako tvoja glava odskakuje od tlo. Dakle, mi se ne moramo boriti, no nemoj pričati sranja jer ćemo se ponovno sresti i razbit ću tvoju je**nu facu.''

Iako UFC 268 nudi borbu Colbyja Covingtona i Kamarua Usmana, dvojca koji će se neprekidno prepucavati preko medija, nema dileme kako će Sean Strickland i Luke Rockhold također doći do određene medijske pažnje. Poprilično rano formirala se ''zla krv'' između njih dvojice, a tri mjeseca preostala su do same borbe.

Linker
25. travanj 2024 17:03