UFC

Sergei Pavlovich nakon rušenja rekorda: ‘Gdje je moj pojas?‘

 Sergei Pavlovich  

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Čini se da će borbu za pojas ipak još morati pričekati

Osim što je upisao vrijednu pobjedu protiv Curtisa Blaydesa koji je na papirima bio favorit, Sergei Pavlovich oborio je rekord sa šest nokautova u prvoj rundi, i to zaredom. Da je nokauter bio i prije dolaska u UFC govori činjenica da je devet od svojih 12 pobjeda prije dolaska u UFC upisao prekidom u prvoj rundi, a onda je tome dodao još njih šest.

"Hvala svima koji su navijali za mene, jako puno sam trenirao za ovo. Nadam se da ću i ovoga puta dobiti bonus. Gdje je moj pojas?" - započeo je Sergei svoj intervju u Octagonu.

"Veliko poštovanje Curtisu Blaydesu, on je odličan borac, ali što je s onime da su svi govorili da će me on lagano rušiti na pod? Što imate za reći sada?" - nastavio je u istom tonu obraćajući se onima koji su sumnjali u njega.

"Bio sam spreman za to da će Curtis imati dobru stojku. Kada smo se počeli boriti shvatio sam da iako je snažan, pokušaji rušenja mu neće uspjeti, tako da sam tu vidio svoju priliku na nogama" - zaključio je Pavlovich.

Teško je bilo za vjerovati da će se itko više pokazati zastrašujućim nokauterom kakav je bio Francis Ngannou, no izgleda da smo dobili njegovu novu verziju u Sergeju Pavlovichu. Ono što bi vjerojatno mnogi željeli vidjeti je upravo taj meč, no kako je Francis otišao iz UFC-a fanovi će nažalost u tom segmentu ostati zakinuti.

Sergei je poručio da želi pojas, a Jones će se iduće ipak boriti protiv Stipe Miočića, tako da će Pavlovich vjerojatno morati odraditi barem još jedan meč prije napada na titulu.

Linker
24. travanj 2024 10:58