UFC

Sergei Pavlovich vjeruje da se u subotu bori za ‘pravu‘ titulu: ‘Želim se dovesti na ljestvice najboljih svih vremena‘

Sergei Pavlovich 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Nema sumnje kako nas u subotu čeka pravi teškaški rat, a i jedva čekamo vidjeti tko će postati privremeni prvak teške kategorije

Iako smo ostali uskraćeni za borbu između Stipe Miočića i Jona Jonesa, UFC nam ove subote nudi borbu za privremenu titulu u teškoj kategoriji. Sergei Pavlovich i Tom Aspinall će se boriti za istu, a meč su obojica prihvatili samo dva tjedna prije priredbe, odnosno nakon Jonesove ozljede.

Aspinall je ranije rekao kako se bori protiv najstrašnijeg tipa u MMA-u, no ni Sergei ne podcjenjuje njega. Osim toga, Pavlovich je rekao kako je za njega ovo legitimna titula, iako se radi o privremenoj:

‘‘Što se mene tiče, ovo je legitimna titula. Jako sam trenirao, a kada sam primio poziv, završio sam svoj drugi trening taj dan. Nakon treninga sam otišao do parka u šetnju, kad me nazvao moj menadžer Ali Abdelaziz i rekao da ima dobre vijesti. Nisam razmišljao previše, samo sam prihvatio‘‘, rekao je Pavlovich na konferenciji za medije.

‘‘Kada govorimo o samoj borbi, tu će biti dva velika i snažna tipa koja se međusobno bore. Ne znamo što će se dogoditi, ali je sigurno da će biti dobra borba. U subotu ću pokušati ostvariti neke svoje ciljeve, a to je da se stavim na ljestvice najboljih svih vremena. Tom je sljedeći korak ispred mene, a moram ga proći ako želim ići dalje. Ja treniram jako kako bih postigao te ciljeve‘‘, dodao je.

Nema sumnje kako nas u subotu čeka pravi teškaški rat, a i jedva čekamo vidjeti tko će postati privremeni prvak teške kategorije. Pitanje je samo kada će se boriti protiv prvaka, s obzirom na situaciju s Miočićem i Jonesom te Jonesovom ozljedom.

Linker
03. svibanj 2024 11:37