UFC

Shavkat Rakhmonov: Neil Magny se sam stjerao u kut, nije imao izbora nego prihvatiti borbu protiv mene‘

Neil Magny i Shavkat Rakhmonov

 Screenshot (youtube, Ufc)
Bit će ovo jako zanimljiva borba

Uoči svog večerašnjeg nastupa, Shavkat Rakhmonov je na konferenciji za medije govorio o tome kako Neil Magny nije imao drugog izbora nego prihvatiti borbu protiv njega. Tvrdi kako se Magny sam stjerao u kut i jednostavno je borbu morao prihvatiti.

Neil Magny je u nekoliko navrata govorio kako se nitko ne želi boriti protiv njega i da će prihvatiti bilo koju borbu koja se ponudi, a kad su mu ponudili Rakhmonova, trebalo mu je neko vrijeme da se odluči.

''Morao je prihvatiti borbu jer je on taj koji je rekao da je spreman boriti se protiv bilo koga. Trebalo mu je vremena da odluči, ali na kraju je ipak prihvatio'', rekao je Rakhmonov na press konferenciji.

Rakhmonov je trenutno jedan od najvećih talenata u velter kategoriji. Ovaj 27-godišnji neporaženi borac drži savršeni omjer od petnaest pobjeda i bez poraza, a otkad je 2020. godine debitirao u UFC-u, sve borbe je pobijedio prekidom.

Ukoliko istu stvar uspije protiv Magnyja, to će ga vinuti u sami vrh. Njegov protivnik Magny je trenutno deseti na službenoj rang ljestvici, a trenutno ima dvije pobjede zaredom.

Neil Magny se od 2013. bori u UFC-u. Dijelio je kavez s najboljima u kategoriji, a to nastavlja činiti i dalje. Hoće li iskusni Magny imati rješenje za talentiranog Rakhmonova, saznat ćemo noćas.

Linker
24. travanj 2024 05:17