UFC

Sjajan povratak jednog od najtaletiranijih teškaša današnjice! Aspinall brzo završio Tyburu

 Tom Aspinall 

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Nastavio je tamo gdje je bio prije borbe s Blaydesom

Kakav povratak Toma Aspinalla nakon poduže pauze! Već u početku prve runde Aspinall je kombinacijom udaraca dobro uzdrmao Tyburu, koji je uspio ostati na nogama, no ne zadugo. Još jedna desnica bila je dovoljna da obori Tyburu na pod, te je nakon još nekoliko udaraca sudac zaustavio borbu. Ovo je bio povratak u velikom stilu kakav borci nakon duže pauze mogu samo poželjeti!

I tako se jedan od najvećih talenata teške kategorije uspješno vratio u kavez. Nakon niza od pet uzastopnih pobjeda, Aspinalla je prošle godine zaustavio Curtis Blaydes, i to u prvoj rundi.

Marcin Tybura odradio je gotovo 20 borbi u UFC organizaciji. Iako je do 2020. godine imao prilično loše rezultate, kao da je od tada okrenuo novi list. U posljednje tri godine Tybura je upisao sedam pobjeda i samo jedan poraz od Alexandera Volkova.

Ovo je zasigurno bio meč koji je trebao pokazati hoće li se ultra talentirani Aspinall uspjeti vratiti među top borce teške kategorije preko Tybure, ili će poljski borac pokazati da je Aspinall od velikog talenta završio kao posrnuli borac. Dogodilo se ono prvo, i to na kakav način! Zanimljiva je informacija da je Tom Aspinall sve osim jedne pobjede okončao već u prvoj rundi. Jedini koji je uspio doći do druge runde bio je Andrei Arlovski.

Linker
07. svibanj 2024 07:14