UFC

Sprema se poslastica u perolakoj kategoriji: Giga Chikadze tražit će povratak pobjedama

Chikadze i Yusuff

Priredbu predvode Sandhagen i Song Yadong

Uskoro nas očekuje jedna odlična borba u perolakoj kategoriji između dvojice rangiranih boraca. Naime, osmorangirani Giga Chikadze borit će se protiv dvanaestorangiranog Sodiqa Yusuffa 17. rujna (deveti mjesec), a lokacija priredbe je UFC-ov Apex Centar u Las Vegasu.

Chikadze (14-3 MMA, 7-1 UFC) je u trenutno posljednjem meču poražen jednoglasnom sudačkom odlukom, a pobijedio ga je Calvin Kattar na UFC on ESPN 32 u prvom mjesecu ove godine. 33-godišnji Gruzijac je prije toga bio u odličnom neprekinutom nizu od devet pobjeda, a od značajnijih su one nad Edsonom Barbozom i Cubom Swansonom.

Yusuff (12-2 MMA, 5-1 UFC) je u svom trenutno posljednjem nastupu svladao veterana Alexa Caceresa u trećem mjesecu ove godine, a prije toga je izgubio od Arnolda Allena u četvrtom mjesecu 2021. godine. U UFC je došao preko DWCS-a, nakon čega je imao četiri uzastopne pobjede. Tada dolazi poraz od Allena i pobjeda protiv Caceresa.

Vjerujemo kako će ovo biti odlična borba i priredba, a za sad je poznato da će ju predvoditi obračun u bantam kategoriji između Coryja Sandhagena i Yadonga Songa.

Linker
18. travanj 2024 10:26