UFC

‘Stipe mora izbjeći ogromnu pogrešku!‘ Cormier predviđa novo doba MMA-a: ‘Ngannouova pobjeda mijenja sve‘

Stipe Miočić i Francis Ngannou
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Svoj komentar na događanja iz Las Vegasa dao je i nekadašnji prvak u dvije kategorije

I dalje se nižu reakcije na glavnu borbu UFC-a 260. Poruke pristižu sa svih strana, javljaju se mnoga poznata lica, a po društvenim mrežama može se pronaći komentar na svaku aktualnu MMA temu.

Javili su se tako oni koji se dive Francisu Ngannouu, oni koji su podržali donedavnog prvaka Stipu Miočića, ali i oni koji su se upustili u nagađanja o tome kako će se pod novim vladarom razvijati situacija u teškoj kategoriji.

A ako se pitate što o svemu misli nekadašnji prvak Daniel Cormier, on će vam vreći da je pred nama je jedno potpuno drugačije doba...

"Čestitke Francisu Ngannouu, novom kralju teške kategorije. Budite sigurni da njegovo osvajanje titule mijenja sve. Promijenit će način na koji se u svijetu sporta gleda na UFC-ov teškaški naslov", napisao je danas umirovljeni 'DC'.

Cormier je nešto više o ovom dvoboju rekao i u kratkoj analizi za ESPN gdje su ga upitali je li Stipe i dalje najbolji teškaš u povijesti?

"Ništa se ne mijenja po tom pitanju. On je i dalje najbolji teškaš u povijesti. Ovo je sport u kojem ljudi gube. Jedna borba i jedan poraz ne mijenjaju ono što je Stipe bio i što je dan danas. Ali vjerujem da mora uzeti pauzu ako se odluči ponovno sučeliti s Ngannouom. Žuriti u novi meč s Francisom bila bi ogromna pogreška. Ali iskreno, ima 38 godina i ne znam hoćemo li ga ponovno vidjeti. Toliko su ga dugo podcjenjivali i nadam se da nije jedan od onih koje počnemo cijeniti kada prestanu s borbama", zaključio je Cormier i poručio Stipi da odmori, provede neko vrijeme s obitelji i tek onda razmisli što želi napraviti s karijerom.

Linker
24. travanj 2024 07:36