UFC

Trener Francisa Ngannoua otkrio kada i s kim će se vjerojatno boriti: Stipe Miočić opet ‘izvisio‘

 Francis Ngannou 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Tračevi o borbi Miočića i Jonesa na UFC 282 su sada definitvno pali u vodu

Prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua nismo u kavezu gledali od prvog mjeseca ove godine kada je pobijedio Ciryla Ganea jednoglasnom sudačkom odlukom i obranio pojas. Još je prije tog meča vukao ozljede koje su kulminirale taman oko njegovog posljednjeg nastupa tako da je dugo vremena trebalo Francisu da se oporavi i počne razmišljati o povratku u kavez.

No, izgleda da bi uskoro čekanju trebao doći kraj jer je glavni trener Xtreme Couture dvorane Eric Nicksick rekao kada bi i protiv koga trebali gledati Francisa. No, to se neće svidjeti fanovima Stipe Miočića jer će po svemu sudeći Stipe ‘‘izvisiti‘‘.

‘‘Iz UFC-a su nas nazvali i praktički nas pitali koji period nam odgovara i kojeg protivnika želimo. Je li važno što ja mislim? Ne, ali lijepo od njih da su nazvali i pitali. Rekao sam da je nama idealan treći mjesec, a htjeli bi se boriti protiv Jonesa. Osoba koja me je zvala se 100% slaže s tim što sam rekao i kaže da UFC to želi. To je ono i što Francis želi. Zvali su da vide kakva je situacija s ozljedom i koliko će mu biti potrebno da se pripremi‘‘, rekao je Nicksick za MMA Junkie Radio.

Proteklih tjedana se ‘‘šuškalo‘‘ da je moguće da ćemo gledati obračun Jonesa i Miočića na UFC 282 priredbi u dvanaestom mjesecu, no šanse za to se drastično smanjuju. UFC će vjerojatno željeti odmah organizirati borbu između Jonesa i Ngannoua te sigurno neće riskirati neki poraz od Miočića. Kako god, lijepo će biti vidjeti Jonesa nazad u kavezu, no velika je šteta što će Stipe opet ostati kratkih rukava.

Linker
13. travanj 2024 04:29