UFC

UFC časti poslasticom koje se vrijedi prisjetiti: Pogledajte najbolji meč u 2021. godini

Chandler vs. Gaethje

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Justin Gaethje i Michael Chandler pružili su akciju od prve do posljednje sekunde

Prošlogodišnji UFC 268 event bio je jedan od najiščekivanijih u toj godini. Kamaru Usman i Colby Covington imali su ugovoren revanš, a Rose Namajuna i Weili Zhang borile su se za pojas prvakinje u slamka kategoriji. Još je pregršt sjajnih boraca i mečeva bilo na programu, ali jedna borba bila je veliki favorit za najatraktivniju te večeri.

Justin Gaethje i Michael Chandler uvijek će ponuditi vatromet od prve sekunde, a uparivanjem njih dvojice, UFC je teško mogao pronaći zanimljiviji ''matchup'' na svom rosteru. Svjesni su bili Gaethje i Chandler koliko se očekuje od njih, a isporučili su još više od očekivanog. Neopisivo dobrih 15 minuta borbe pružili su nam ponajbolji borci svijeta kad je laka kategorija u pitanju, a Gaethje je na koncu slavio jednoglasnom odlukom.

U gotovo svim relevantnim izborima, ta borba označena je najboljom u 2021. godini. Michael Chandler unatoč porazu nije djelovao naročito razočarano jer je uistinu dao svoj maksimum unutar kaveza u Madison Square Gardenu, a Gaethje je izborio priliku za napasti pojas.

Dva tjedna dijele nas od novog nastupa Gaethjea, a upravo to će biti spomenuti napad na titulu u lakoj kategoriji. Protivnik će mu biti Charles Oliveira, a UFC se sve više okreće promociji tog eventa. Snimkom borbe između Gaethjea i Chandlera pružaju nam ponajbolju moguću reklamu za novi meč Justina Gaethjea, ali i Michaela Chandlera koji će se na istom eventu boriti protiv Tonyja Fergusona.

Ne vrijedi ništa dodatno pisati. Jednostavno se opustite u ovo nedjeljno večer i uživajte u jednoj od najboljih borbi u povijesti UFC-a. Snimka se nalazi pri dnu teksta.

Linker
18. travanj 2024 13:15