UFC

UFC nakon incidenta povukao pravi potez: Iako se nije borio, Klose će dobiti svoj honorar!

Sean Shelby i Drakkar Klose
 Screenshot (YouTube, UFC)
Borba Drakkara i Stephensa mogla bi uskoro dobiti novi datum

Iako ga prošlog vikenda nismo gledali u akciji, UFC će Drakkaru Kloseu isplatiti zajamčeni honorar, kao i novac koji bi dobio na temelju UFC-ovog ugovora s Venumom.

Klose je trebao nastupiti na UFC Vegas 24 priredbi, ali je u posljednjim trenucima morao otkazati svoju borbu s Jeremyjem Stephensom i to zbog poteza koji je njegov suparnik izveo na posljednjem sučeljavanju. Podsjetimo, Stephens je u Las Vegasu snažno odgurnuo Klosea što je rezultiralo ozljedom vrata i potresom mozga zbog kojih ovaj više nije bio u stanju nastupiti.

Predsjednik UFC-a Dana White zbog navedenog je incidenta prije svega okrivio matchmakera Seana Shelbyja kojem očito zamjera na tome što nije pravovremeno reagirao.

"On je došao vruće glave, a to je Jeremy Stephens. On je divljak. Mi ne stojimo tamo da bismo dobro izgledali i bili na fotografijama. Mi smo tamo da bismo se pobrinuli da se takve stvari ne događaju. Sean Shelby je pogriješio ovoga puta. On i ja na stvari gledamo malo drugačije. Vidio sam što se dogodilo i odmah sam ga nazvao te pitao o čemu je on razmišljao u tom trenutku", rekao je White za TSN.

Prema pisanjima američkih portala, UFC će pokušati pronaći novi datum za ovaj okršaj.

Linker
20. travanj 2024 00:37