UFC

UFC otkrio zanimljiv detalj: Oliveira se pobjedom nad Dariushom približio ‘Cro Cop-ovom‘ slavnom rekordu

 Charles Oliveira 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Vjerujemo da će UFC ispuniti želje fanova i konačno organizirati veliki revanš između Oliveire i Makhacheva

Kako se samo Charles Oliveira noćas vratio na pobjedničke staze! Tehničkim nokautom u prvoj rundi je završio Beneila Dariusha i prekinuo mu savršeni niz od osam uzastopnih pobjeda, a vjerojatno mu je i ugasio snove da napadne UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji protiv Makhacheva.

Oliveira je pokazao kako je jednostavno bolji borac i kako je najbolji onda kada ga se podcijeni, a za finiš nad Dariushom je po 19. put unutar UFC-a nagrađen sa dodatnih 50 tisuća dolara, a po trinaesti put se radilo o bonusu za performans večeri. Tako je srušio rekord Donalda Cerronea, a bonus će mu zasigurno odlično doći.

image

Oliveira rekord

Screenshot (youtube, Ufc)

No, UFC je tokom njegovog intervjua nakon borbe otkrio još jednu zanimljivu činjenicu. Ova pobjeda je Oliveiri bila 20. prekid u karijeri, a tako se približio legendarnom ‘‘Cro Copu‘‘ koji ih ima 21. (Radi se o statistici iz UFC-a, Strikeforcea, Pridea i WEC-a, kombinirano).

Osim svih navedenih rekorda, Oliveira je u ovom trenutku karijere zavrijedio ono što mu možda i najviše znači. Radi se dakako o novom napadu na titulu koju drži Islam Makhachev, a riječi su razmijenili još dok je Oliveira Danielu Cormieru davao intervju u kavezu. Islam čestitao Oliveiri na pobjedi, ali je također poručio kako u ovoj igri i dalje postoje leveli.

Vjerujemo da će UFC ispuniti želje fanova i konačno organizirati veliki revanš između Oliveire i Makhacheva. Charles je rekao da smo tada vidjeli tek 10 posto od njega, a noćas 120. Vjerojatno su rijetki oni koje to ne bi zanimalo, a do tada neka ‘‘Do Bronx‘‘ uživa u svojim rekordima.

Linker
30. travanj 2024 06:54