UFC

UFC-ova borkinja spasila žrtvu trgovanja ljudima: Obračunala se s muškarcem dok nije došla policija

Pimblett i McCann

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Radila u lancu brze prehrane u to vrijeme

Već smo nekoliko puta izvještavali kako su se UFC-ovi borci našli u centru pozornosti nakon što bi policiji pomogli u borbi protiv kriminala. Nekoliko je tako puta već Kevin Holland pomagao u hvatanju lopova i kriminalaca, da su ga u nekoliko navrata prozvali ‘UFC-ovim Batmanom‘.

Borkinja Molly McCann je također napravila jedno herojsko djelo. Doduše, bilo je to prije nekoliko godina ali se do ovog tjedna nije znalo. Naime, Molly je spasila djevojku koja je bila žrtva trgovine ljudima. Ispričala je:

‘‘Radila sam u Subwayju. Imala sam nekih 23 godine i radila sam noćnu smjenu. Rezala sam kruh za sendviče samo kako bih se održala budnom. Odjednom je neka cura ušla, a neki čovjek je prošao iza nje i obuhvatio ju rukama. Mislila sam si, ovo je malo čudno te sam ga pitala kako se zove. Onda je on mene pitao tko sam ja, i jesam li policija. Bio je to neki stranac, nije imao dobar engleski.‘‘

Nakon toga je Molly izašla van i obračunala se s muškarcem. Pokušao ju je udariti nogom no ona je blokirala, dok je prijateljica pozvala policiju koja je odmah došla i uhitila muškarca. Ispostavilo se da je drogirao djevojku u noćnom klubu i pratio ju do restorana. Kasnije je otkriveno da je već tražen zbog trgovine ljudima.

Linker
25. travanj 2024 19:00