UFC

UFC podijelio ukupno pet bonusa: Nitko nije nagrađen bonusom za najbolju borbu večeri

Raul Rosas (lijevo) i Terrence Mitchell (desno)

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Svi borci koji su došli do pobjede prekidom osvojili su dodatnih 50 tisuća dolara

Sinoć održani UFC Fight Night 227 event prvotno je trebao imati osjetno zvučniji ‘‘fight card‘‘. Međutim, zbog raznih otkazivanja, borci poput Shavkata Rakhmonova, Kelvina Gasteluma, Chrisa Curtisa i Anthonyja Hernandeza nisu nastupili na tom eventu te smo dobili nešto manje zvučan ‘‘fight card‘‘.

Unatoč tome, event je ponudio nekoliko vrlo zanimljivih mečeva i upečatljivih izvedbi, a UFC je dodatno nagradio one najbolje. Zanimljivo je da nitko nije nagrađen bonusom za najbolju borbu večeri, što je pomalo nepravedno prema Alexi Grasso i Valentini Shevchenko. Njih dvije pružile su odličan meč na pet rundi, ali očito nedovoljno dobar za bonus.

S obzirom da je izostao bonus za najbolju borbu večeri, UFC je podijelio nešto više bonusa za najbolju izvedbu, točnije petero boraca otišlo je kući s dodatnih 50 tisuća dolara.

Talentirani Raul Rosas Jr. vratio se pobjedama na sinoć održanoj priredbi, a nakon samo 54 sekundi borbe porazio je Terrencea Mitchella. Tehničkim nokautom Rosas je došao do pobjede, a 50 dodatnih tisuća dolara sigurno će puno značiti ovom 18-godišnjaku.

Bonusom je nagrađen i Charlie Campbell, 28-godišnji američki borac koji je sinoć debitirao u UFC-u. Campbell je u svom UFC debiju nokautirao Alexa Reyesa u prvoj rundi, a imao je i upečatljiv nastup za mikrofonom.

‘‘Što misliš o mom boksu?‘‘, bilo je Campbellovo pitanje upućeno Danielu Cormieru, a prije nego je Cormier stigao odgovoriti, Campbell je povukao mikrofon te se izderao:

‘‘Nije bitno što ti misliš! Nije bitno što ti misliš!‘‘

Daniel Cormier na prvu se iznenadio, ali Campbell je zapravo imitirao Dwaynea Johnsona, poznatijeg pod pseudonimom ‘‘The Rock‘‘. Nokaut u prvoj rundi i zanimljiv govor nakon meča priskrbili su Campbellu bonus, a time je zaokružio svoj debi za pamćenje.

Ostala tri bonusa pokupili su Lupita Godinez, Roman Kopylov i Daniel Zellhuber. Time je UFC zapravo nagradio sve borce koji su pobjedu upisali prekidom, a lijepo je vidjeti da je prepoznat trud svih onih koji su težili pobjedi prekidom.

Linker
27. veljača 2024 17:17