UFC

Usman neobičnom prijetnjom najavio sramoćenje McGregora: 'Zna li on što ta riječ uopće znači?'

Kamaru Usman
 screenshot/YouTube
Vrlo brzo zavrtjela se priča s možebitnom borbom Kamarua Usmana i Conora McGregora za titulu UFC-ove velter kategorije. Prvak protiv tako nečega nema ništa protiv, no pomalo je zbunio fanove izražavanjem u Twitter objavi kroz koju je prognozirao tu borbu.

Iako još uvijek od strane UFC-a ili Conora McGregora nema nikakve reakcija na izjavu Alija Abdelaziza, u kojoj je on Ircu ponudio napad na UFC titulu velter kategorije, cijela priča vrlo se brzo zakotrljala. Društvene mreže i forumi su prepuni komentara, a par se već našao u ponudi nekih kladionica. No, zato je na sve te komentare, posebno one koji odobravaju ideju, reagirao prvak.

"Uistinu ne razumijem zašto svi vi ovog čovjeka želite vidjeti mrtvim? Mogu ga poševiti unutra ako želim i on ne bi mogao ništa protiv toga", napisao je Usman na Twitteru, a njegovo izražavanje rezultiralo je raznim komentarima u kojima su se fanovi najviše fokusirali na seksualnu aluziju spomenutu u objavi.

"Najavljuje li to Usman da će silovati Conora? Zna li on što riječ "shag" na engleskom zapravo znači? Što će napraviti, uhvatiti ga oko dvije noge i njuškati mu međunožje?", neki su od komentara zbunjenih fanova na Redditu i Twitteru.

Činjenica je kako bi Nigerijac bio veliki favorit u toj borbi te mnogi vjeruju da bi McGregor prošao puno gore nego protiv Khabiba Nurmagomedova. Naime, Usman je krupniji borac, a ujedno snažniji i eksplozivniji. Na to nije odgovor pronašao još nitko od pravih velteraša, ako zanemarimo borbu protiv Colbyja Covingtona, u kojoj je Usman odlučio postati boksač.

Trenutno se čeka komentar McGregora, koji je najavio kako mu je glavni cilj doći do titule i u trećoj različitoj kategoriji, nakon čega smatra da će potvrditi kako je najbolji borac u povijesti. Ako se i s njegove strane ova priča zakotrlja, UFC će gotovo sigurno biti zainteresiran za organizaciju te borbe. Posebno ako Jorge Masvidal uistinu ima drugačije planove od onih gdje bi mu glavna ambicija bila osvajanje titule prvaka.

Linker
17. travanj 2024 07:24