UFC

(VIDEO) Dana White zaboravio s kim se Volkanovski bori ove subote na UFC 284 priredbi

Dana White

 Screenshot (twitter, Mma Junkie)
Islam ga je neki dan kritizirao kako UFC nije dovoljno dobro promovirao borbu protiv Volkanovskog, no ovo je korak dalje

Ovog tjedna nas konačno očekuje UFC 284 priredba na kojoj će se susresti prvak perolake i prvak lake kategorije. Islam Makhachev i Alexander Volkanovski prevodit će ovu priredbu koja će se u subotu održati u Perthu, u Australiji, tako da za obojicu ova borba i eventualna pobjeda ima veliko značenje.

Islam je neki dan žestoko iskritizirao UFC i Danu Whitea kako su loše promovirali ovu priredbu. S tim se teško ne složiti jer je dojam kao da nas za vikend ne čeka ništa, jer je UFC uistinu uložio minimalne napore u ovaj event. No, jučer je to otišlo još i korak dalje kada je Dana prilikom najave ove priredbe zaboravio tko se bori protiv Volkanovskog ove subote:

‘‘Kada imate prvog protiv drugog ‘P4P‘ tipa u svijetu koji se međusobno bore, kao što ste reli u svom ‘primeu‘, to se nikad nije dogodilo. Ako pogledate sve borbe koje smo napravili u UFC-u, kada razmislite o ostavštini… Ako Volkanovski ovo može izvući, to je očito ogromno. I ako… ako… znate… (pogled na stranu, netko mu doviknuo Makhachev) da, ako on to može izvući, da, na putu je da izgradi veliku ostavštinu‘‘, rekao je Dana jučer na press konferenciji.

UFC-ov šef kao da polako gubi tlo pod nogama. Prvo je imao incident u kojem je udario suprugu u noćnom klubu, a zatim se bacio u promociju ‘‘Power Slap Leaguea‘‘ više nego u promociju UFC-ovih priredbi. Ovo mu nikako ne izgleda dobro, pogotovo nakon što ga je i Islam neki dan isprozivao kako se uopće ne trudi oko UFC 284 priredbe. Ovo samo potvrđuje da je Islam rekao istinu. Možda mu jednostavno treba predah od svega, a da nakon toga odluči što i kako dalje.

Linker
19. travanj 2024 15:11