UFC

(VIDEO) Green u osvetničkom pohodu na Tsarukyanov tim: Sijevale su šake, ali i udarci u stilu ‘Karate Kida‘

Bobby Green u napadu na Elvisa Shahbazyana

 Screenshot/Twitter
UFC-ov veteran nije mogao prijeći preko onoga što su mu Arman i njegovi kolege ranije priredili

Prethodna dva dana pisali smo o incidentu koji se dogodio u hodniku hotela u Austinu, gdje su smješteni UFC-ovi borci koji će nastupati na predstojećoj Fight Night priredbi u Moody Centru. Arman Tsarukyan, u pratnji ljudi iz svog tima, napao je Bobbyja Greena, koji je sjedio potpuno sam i tipkao po mobitelu, da bi na koncu Armenac uhvatio UFC-ovog veterana za vrat i žestoko ga odgurnuo prema zidu. U međuvremenu se, međutim, pojavila i nova snimka - koja pokazuje kako Green ipak nije mogao prijeći preko onog što su mu Arman i njegovi kolege priredili, te je iste večeri odlučio krenuti - u osvetnički pohod.

Na novoj se snimci vidi kako Green, ovog puta i sam u pratnji nekolicine osoba, ispred hotelskog dizala presreće ljude iz Tsarukyanova tima i širokim krošeima zamahuje prema Armencu Elvisu Shahbazyanu. U tom trenutku hotelskim predvorjem zavladao je popriličan kaos u kojem je sudjelovao i UFC-ov velteraš Phill Rowe, koji je najprije smirivao situaciju, a potom se i sam aktivno uključio u "brawl" na Greenovoj strani.

Arman nije bio prisutan, a članovi njegova tima uglavnom su se povlačili pred pritiscima Greena i družine. Posebnu pozornost izazvao je potez jednog od članova Tsarukyanova tima, koji je najprije pobjegao u suprotnom smjeru od Amerikanaca, da bi se potom trčeći vratio i pokušao udariti Greena letećim karate udarcem. Kako je cijela kaotična situacija izgledala, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Podsjetimo, na noćašnjoj priredbi u Austinu Tsarukyan će se u glavnoj borbi večeri boriti s Beneilom Dariushem, dok će u sunaslovnoj Green odmjeriti snage s Jalinom Turnerom.

Linker
26. travanj 2024 04:55