UFC

(VIDEO) Kevin Holland kickovima u tijelo uništio je novog internetskog ‘trola‘

Kevin Holland

 Instagram (kevin Holland)
Poznati UFC-ov borac nastavio je sa svojim pohodom na osobe koje ga prozivaju preko društvenih mreža

Čini se da je Kevin Holland ozbiljno naumio obračunati se sa svim internetskim ''trolovima'' koji ga prozivaju. UFC-ov borac koji nastupa u srednjoj i u velter kategoriji, krajem prošlog mjeseca, objavio je video u kojem je odradio grappling sparing s muškarcem koji ga je prozivao preko privatnih poruka na Instagramu.

''Sve što mogu reći jeste, iako si crni pojas, ja sam uvjeren da bih te mogao završiti submissionom. Dokaži mi suprotno.'', bila je jedna od poruka osobe imena Jayden Draper.

Holland je Draperu dao priliku da se dokaže, no UFC-ov borac lakoćom se obračunao s osobom koja je daleko od razine profesionalnog borca.

Iako je Kevin dokazao kako rekreativci nemaju apsolutno nikakve šanse s profesionalcima koji nastupaju na najvišoj razini, svejedno je dobio novi poziv na sparing. Ipak, mora se priznati kako je drugi ''trol'' pokazao puno više poštovanja prema Hollandu te je dojam kako je zapravo samo htio odraditi sparing s profesionalcem.

''Iskreno, ovaj 'troll' sviđa mi se puno više. Dakle, ovaj tip me na upoznavanju boraca i fanova nazvao Brunsonom. Poslije je dobio autogram, a sljedeći dan dobio je priliku da postane 'troll' broj 2. Dvojica odrađena, još puno ih ostaje. Uskoro ću trebati pomoć. Kompletan video možete pogledati na mom OnlyFans profilu. Tip je na kraju pokazao poštovanje i stoga ja poštujem njega jer se pojavio.'', napisao je Holland unutar objave u kojoj je priložio prepisku s navedenom osobom te kraći isječak sa sparinga.

Ovaj put radilo se o kickboxing sparingu, a Holland je novu žrtvu uništio serijom middle kickova na koje njegov protivnik jednostavno nije znao odgovoriti. Kako je izgledao novi obračun Hollanda s internetskim ''trolom'', pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 15:31