UFC

(VIDEO) ‘Krvav i unakažen, ali je prvak‘: pogledajte kraj meča i najbolje trenutke glavne borbe UFC-a 304

Belal Muhammad v Leon Edwards

 Screenshot/gol.hr
Leon Edwards je u zadnjim trenutcima borbe skoro preokrenuo cijeli meč

Belal Muhammad je dominantnom jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Leona Edwardsa na sinoćnjem UFC-u 304 u Manchesteru, u Engleskoj, i time je postao novi prvak velter kategorije. Iako je dominirao većinu borbe, trenutak nepažnje pred sami kraj završne runde koštao ga je slomljenog nosa.

Ili se Edwards prekasno probudio ili je Muhammad preopušteno čekao kraj meča uvjeren u svoju pobjedu. Kako god bilo, ‘‘Rocky‘‘ se fantastično izvukao iz nepovoljne pozicije i uputio nekoliko dobrih udaraca laktom. Jedan od tih udaraca očigledno je slomio Muhammadov nos iz kojeg je odmah potekla značajna količina krvi.

‘‘Belal, krvav i unakažen u zadnjih deset sekundi, ali je prvak‘‘, riječi su bile stručnog komentatora, Zelga Galešića.

Skupo je mogla koštati Muhammada pogreška pred sami kraj meča, a dobro se sjećamo kako je Edwards slavio nokautom u zadnjoj rundi protiv Kamarua Usmana kada mu je oduzeo pojas prvaka. Tada je Usman također značajno vodio na bodovnim karticama, ali trenutak nepažnje u posljednjoj rundi bio je koban za njega.

Sličan scenarij se zamalo dogodio i sinoć, ali po Muhammadovu sreću, svoju grešku je platio ‘‘samo‘‘ slomljenim nosom.

Kraj borbe, ali i ostale najbolje trenutke borbe među kojima su odlična hrvačka rušenja i bacanja novog UFC prvaka, možete pogledati OVDJE.

Linker
06. rujan 2024 10:57