UFC

(VIDEO) Masvidal i Holland pokušali se fizički obračunati u hotelu: Teži incident je ipak spriječen

Jorge Masvidal (lijevo) i Kevin Holland (desno)

 Instagram (belal Muhammad)
Dvojica UFC-ovih velteraša uvijek su ratoborni

Kevin Holland sve češće stvara probleme uoči samih evenata na kojima nastupa, a kada u ‘‘jednadžbu‘‘ dodamo i Jorgea Masvidala, niti malo ne iznenađuje da su se upravo njih dvojica pokušali sinoć fizički obračunati u predvorju hotela u Miamiju.

Podsjećamo, Holland je upadao u probleme i u deveto mjesecu prošle godine, uoči UFC 279 eventa. Tada se zakačio s Khamzatom Chimaevim i njegovim timom, a Jorge Masvidal poznat je fizičkom obračunu s Leonom Edwards u backstageu londonskog UFC eventa. Taj incident dogodio se u trećem mjesecu 2019. godine.

Masvidal i Holland ovog vikenda nastupaju na UFC 287 eventu u Miamiju. Nije poznato tko je točno započeo ovaj sukob i što se dogodilo, a najbolja stvar u cijeloj priči jest činjenica da je osiguranje hotela uspješno zadržalo Masvidala i Hollanda na sigurnoj razdaljini i nije došlo do nikakvog težeg sukoba.

Holland je kao i uvijek bio vrlo glasan što se da zaključiti iz videa koji kolaju društvenim mrežama, a dužan nije ostao niti Masvidal koji je uvijek spreman na šakački obračun izvan kaveza.

Neka borci energiju ipak zadrže za vikend, jer obojicu čekaju jako teški mečevi. Kevin Holland borit će se protiv Santiaga Ponzinibbija, dok će Masvidal nakon tri uzastopna poraza, povratak pobjedama tražiti protiv Gilberta Burnsa, jednog od najboljih velteraša na svijetu.

UFC i osoblje zaduženo za sigurnost morat će vjerojatno držati Masvidala i Hollanda podalje jedan od drugog tijekom ‘‘fight weeka‘‘, a nadamo se da borci neće kompromitirati svoje nastupe nekakvim nepotrebnim incidentom.

Linker
02. svibanj 2024 05:59