UFC

(VIDEO) Masvidal tvrdi da se Askren 'j**eno smrznuo' kada ga je vidio u hotelu! Askren objavio snimku susreta

Jorge Masvidal je jučer u razgovoru s novinarima u Las Vegasu izjavio kako se Ben Askren smrznuo od straha kada su se neplanirano susreli na hodniku hotela. Askren je reagirao tako što je objavio snimku cijele situacije.

Masvidal i Askren obračunat će se u velter kategoriji ovog vikenda na glavnom programu velike UFC 239 priredbe u T Mobile Areni. U izjavama uoči meča "Gamebred" ne skriva činjenicu kako ga Askren iritira te ga želi pošteno prebiti kada se vrata Octagona zatvore.

Tijekom sučeljavanja na Media Day događanju Askren je čak provocirao protivnika neprestano ga ispitujući, "Buraz, zašto si tako ljut?" No Masvidal tvrdi da je situacija bila drugačija kada su naletjeli jedan na drugoga u hotelu...

"Vidio sam ga jučer na hodniku dok oko nas nije bilo nikog od medija. Ja sam se slikao, a on je bio jadnik kakav jest i hodao naokolo. Zaskočio sam ga, a on se j**eno smrznuo od straha i onda je počeo pričati i otišao. Rekao sam mu, 'Budi muško! Pričaj sa mnom, ne moraš na zahod.' On je jebena kukavica", zaključio je Masvidal i nastavio:

"Prije ovog je imao vraški dobar govor. No to su stvari koje priprema tjednima unaprijed. Ali sada kad sam ga slučajno sreo licem u lice ponaša se kao ono što i jest, kuja. J**ena drolja. To je prvi put da sam ga sreo otkad je borba dogovorena i bio je ukočen kao daska."

Susret u hotelu očito nije ostavio jednak dojam na Askrena. "Funky" je došao do snimke njihove konfrontacije i objavio je putem svog Twitter profila tako da svatko može sam procijeniti koliko ga je zapravo bilo strah.

Na snimci se vidi kako je Masvidal taj koji je većinom pričao govorivši stvari poput, "jedva čekam da ti razbijem lice", uz što je stavio ruke iza leđa kao znak da se ne planira potući. Isti je pristup Masvidal imao i kada se u ožujku nakon pobjede protiv Darrena Tilla poriječkao s Leonom Edwardsom. Taj je susret završio fizičkim obračunom pa je tako Masvidal sada odmah dobio upozorenje od zaposlenice UFC-a koja je bila prisutna.

Linker
20. travanj 2024 03:10