UFC

(VIDEO) Nik Lentz pokazao strašnu ozljedu nastalu od uboda u oko sa subotnje UFC borbe

Nik Lentz
 screenshot/Instagram
UFC-ov borac Nik Lentz u subotnjoj je borbi protiv Arnolda Allena, održanoj na UFC Fight Nigh 166 priredbi, doživio ozljedu oka. Putem Instagrama obrušio se na suca borbe, ali je isto tako sklonio povez i pokazao kako mu oko trenutno izgleda.

Nik Lentz u subotu je odradio svih 15 minuta borbe protiv Arnolda Allena. Unatoč već za njega uobičajeno hrabrom i borbenom nastupu, Lentz je poražen jednoglasnom odlukom sudaca. No, osim poraza doživio je i ozljedu oka koja je odmah zahtijevala zahvat. Najgore je što sudac to nije video te se Lentz tako morao boriti do samog kraja. Trenutno preko svog lijevog oka ima povez, a fanovima se obratio putem videa na Instagramu.

"Pozdrav svima, osim usranim sucima. Ja sam dobro, osim što imam par posjekotina na oku od uboda prstima. Prokleti sudac nije mi dao niti sekundu. Nakon toga sam se do kraja borbe borio tako da sam vidio trostruko. Posjetit ću specijalista na Floridi kad se vratim kući. Nadam se da operacija neće biti potrebna", napisao je Lentz uz objavu videa koji se nalazi ispod teksta. Osim toga je zahvalio svima na podršci.

Lentz je u borbu protiv Allena uskočio nakon što je Englez ostao bez planiranog protivnika, Josha Emmetta. Lentz je također malo prije toga ostao bez protivnika, no prvobitno se trebao boriti u lakoj kategoriji, a za borbu protiv Allena se prvi put nakon 2015. godine spustio u perolaku. Bila je to njegova 23. borba u promociji.

Ubodi u oko već su godinama velik problem u MMA borbama i nikako da se pravilima na pravi način reguliraju. Lentz je samo jedna u nizu žrtava, gdje je najgore prošao Michael Bisping, no i Stipe Miočić je morao na dužu rehabilitaciju nakon druge borbe protiv Daniela Cormiera. Ista još uvijek traje.

Linker
15. travanj 2024 13:28